Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Stadion OHL.jpg

Den Dreef gaat cashless

Supporters kunnen vanaf dit seizoen enkel nog cashless betalen in het King Power at Den Dreef Stadion. Dat doen ze via hun abonnement, dat ook als betaalkaart geldt, of via een aparte betaalkaart.

- Supporters betalen vanaf dit seizoen hun drankjes en versnaperingen via hun abonnement of een aparte betaalkaart.
- Een instructievideo en een document geven een antwoord op alle mogelijke vragen.
- Supporters kunnen hun betaalkaart mobiel opladen of via een website.

Cash geld en bonnetjes behoren vanaf begin september definitief tot het verleden in het King Power at Den Dreef Stadion. Vanaf dit seizoen betalen supporters hun Stella’s, frisdranken en eten via hun abonnement. Supporters die een ticket kopen, betalen via een aparte betaalkaart hun drankjes en versnaperingen. Deze betaalkaarten zijn te koop aan elke oplaadkassa in het stadion.

Supporters die nog bonnetjes hebben van vorig seizoen, kunnen die nog gebruiken tot en met de eerste thuiswedstrijd in september. Dan ontvangen we KSV Roeselare in het King Power at Den Dreef Stadion.

In dit document ontdekken de OHL-supporters hoe ze hun betaalkaart kunnen aanschaffen, hoe ze geld op hun betaalkaart moeten zetten, hoe lang ze hun drankbonnetjes nog kunnen gebruiken en wat ze moeten doen als ze hun betaalkaart kwijt zijn. Deze instructievideo legt stap voor stap uit hoe de betaalkaart werkt en hoe de fans die kunnen opladen in het stadion.

Fans kunnen hun betaalkaart opladen in verschillende oplaadpunten. Dit plannetje helpt hen op weg. Op niet-wedstrijddagen kunnen de supporters hun kaart ook opladen op het secretariaat. Dat dient wel te gebeuren binnen de openingsuren van het secretariaat.

Aanduiding Cashless oplaadpunten

Via de Starnet app kunnen supporters hun betaalkaart mobiel opladen. Hier vind je meer uitleg over de app. De fans kunnen hun kaart opladen via deze website. Het nummer dat de fans daarvoor nodig hebben, zijn de negen cijfers die vooraan op hun abo staan.

Laad hier je cashless betaalkaart op