Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Stadion OHL.jpg

Den Dreef gaat cashless

Supporters kunnen vanaf seizoen 2019-2020 enkel nog cashless betalen in het King Power at Den Dreef Stadion. Dat doen ze via hun abonnement, dat ook als betaalkaart geldt, of via een aparte betaalkaart.

- Supporters betalen vanaf seizoen 2019-2020 hun drankjes en versnaperingen via hun abonnement of een aparte betaalkaart.
- Supporters kunnen daarnaast met hun cashless kaart ook aankopen doen in de fanshop alsook tickets en/of abonnementen aankopen.

- Een instructievideo en een document geven een antwoord op alle mogelijke vragen.
- Supporters kunnen hun betaalkaart mobiel opladen of via een website.

Cash geld en bonnetjes behoren vanaf september 2019 definitief tot het verleden in het King Power at Den Dreef Stadion. Supporters betalen hun Stella’s, frisdranken en eten via hun abonnement. Supporters die een ticket kopen, betalen via een aparte betaalkaart hun drankjes en versnaperingen. Deze betaalkaarten zijn te koop aan verschillende kassa’s in het stadion.

In dit document ontdekken de OHL-supporters hoe ze hun betaalkaart kunnen aanschaffen, hoe ze geld op hun betaalkaart moeten zetten en wat ze moeten doen als ze hun betaalkaart kwijt zijn. Deze instructievideo legt stap voor stap uit hoe de betaalkaart werkt en hoe de fans die kunnen opladen in het stadion.

Fans kunnen hun betaalkaart opladen in verschillende oplaadpunten. Dit plannetje helpt hen op weg. Op niet-wedstrijddagen kunnen de supporters hun kaart ook opladen op het secretariaat. Dat dient wel te gebeuren binnen de openingsuren van het secretariaat.

Aanduiding Cashless oplaadpunten

Via de Starnet app kunnen supporters hun betaalkaart mobiel opladen. Hier vind je meer uitleg over de app. De fans kunnen hun kaart opladen via deze website. Het nummer dat de fans daarvoor nodig hebben, zijn de negen cijfers die vooraan op hun abo staan.

Laad hier je cashless betaalkaart op