Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
header abo familie

Info

Exclusief aanbod voor leden van de OHL Academy

Het ideale gezinsuitstapje bij uitstek? Daarvoor moet je bij OH Leuven zijn! Er is een speciaal ingerichte familietribune waarbij de huiselijke sfeer bovenkomt. Perfect om op een rustige manier met je kinderen naar de wedstrijd te kijken. Verder zal er op regelmatige basis randanimatie zijn, entertainment bij uitstek! En niet enkel voor de kinderen is er entertainment, ook voor de ouders is OH Leuven een unieke ervaring.

Het abonnement geeft je toegang tot 17 wedstrijden van OH Leuven seizoen 2021-2022. Bovendien heb je als abonnee ook voorrang tot aankoop van een Play-Off abonnement en tickets voor de bekerwedstrijden. De 1A-tarieven van vorig jaar zijn behouden gebleven. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de prijzen.

Hoe te verlengen? Klik hier om de handleiding te raadplegen.

Compensatie 2020-2021

Als abonnee kreeg je afgelopen seizoen een compensatie van 5% van je abonnementswaarde per gemiste wedstrijd. Dit saldo kan buiten het aankopen van eten en drinken op wedstrijddagen ook in de fysieke fanshop aan Den Dreef gebruikt worden. Zo kun je meteen een shirt of sjaal aankopen met je cashless kaart. Ook bieden we de mogelijkheid om met het saldo je nieuwe abonnement voor seizoen 2021-2022 aan te schaffen. Je kan dit saldo voorlopig niet online gebruiken. Wil je je saldo inzetten voor de aankoop van je abonnement? Kom dan langs in 'De Jee'. Klik hier voor de openingsuren en verdere info.

Voordelen

- Bonnenboekje ‘Steun de Horeca’ met 33 deelnemende cafés voor de volwassene
- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven voor ouder en kids
- Toegang tot alle wedstrijden OHL Women en U23, een extra wedstrijd die je kan zien met het hele gezin
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven, ideaal om met het gezin naar de cinema te gaan
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Om een familieabonnement aan te kopen ontvangen we je graag in 'De Jee', gelegen in het King Power At Den Dreef Stadion. Een familieabonnement kan je niet online aankopen.

Prijzen abonnementen zonder link

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.