Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
header abo iedereen

Info

Slechts €75 voor 17 wedstrijden!

Voor onze supporters met een beperking is er een apart vak voorzien met het nodige comfort om van een voetbalwedstrijd te genieten. Door de ligging vlak naast het veld is er een uniek zicht. Om alles in optimale omstandigheden te laten plaatsvinden kan er op vertoon van een attest (HC-1) een begeleider gratis meekomen. De prijs voor een abonnement voor supporters met een beperking bedraagt 85 euro.

Dit seizoen werken we met vaste parkeerkaarten. Deze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Fans met een UiTpas genieten ook dit seizoen een voordeeltarief. Dit kan enkel op vertoon van de UiTpas en offline. Online is dit niet mogelijk voor nieuwe abonnees. Met een UiTpas betaal je slechts 20% van de reguliere prijs voor je abonnement in de door ons vooropgestelde vakken. Zo betaal je slechts 40 euro (reguliere prijs= 200 euro) voor een abonnement in Tribune 2 of 4. Fans met een UiTpas kunnen hun abonnement aankopen in 'De Jee' in het King Power At Den Dreef Stadion.

Het abonnement geeft je toegang tot 17 wedstrijden van OH Leuven seizoen 2021-2022. Bovendien heb je als abonnee ook voorrang tot aankoop van een Play-Off abonnement en tickets voor de bekerwedstrijden. De 1A-tarieven van vorig jaar zijn behouden gebleven. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de prijzen.

Hoe te verlengen? Klik hier om de handleiding te raadplegen.

Compensatie 2020-2021

Als abonnee kreeg je afgelopen seizoen een compensatie van 5% van je abonnementswaarde per gemiste wedstrijd. Dit saldo kan buiten het aankopen van eten en drinken op wedstrijddagen ook in de fysieke fanshop aan Den Dreef gebruikt worden. Zo kun je meteen een shirt of sjaal aankopen met je cashless kaart. Ook bieden we de mogelijkheid om met het saldo je nieuwe abonnement voor seizoen 2021-2022 aan te schaffen. Je kan dit saldo voorlopig niet online gebruiken. Wil je je saldo inzetten voor de aankoop van je abonnement? Kom dan langs in 'De Jee'. Klik hier voor de openingsuren en verdere info.

Voordelen

- Bonnenboekje ‘Steun de Horeca’ met 33 deelnemende cafés
- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven.
- Toegang tot alle wedstrijden OHL Women en U23
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Levering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je abonnement te verkrijgen wanneer je dit online koopt. Zo kan je kiezen om het op te halen in ‘De Jee’, kan je het gratis laten opsturen met de post of kan je het laten versturen met een aangetekende zending (mits betaling van 7 euro). 

Stadionplan-algemeen

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.