Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
header abo koop

Info

Een abonnement heb je al vanaf €200!

Het abonnement geeft je toegang tot 17 wedstrijden van OH Leuven seizoen 2021-2022. Bovendien heb je als abonnee ook voorrang tot aankoop van een Play-Off abonnement en tickets voor de bekerwedstrijden. De 1A-tarieven van vorig jaar zijn behouden gebleven. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de prijzen.

Hoe te verlengen? Klik hier om de handleiding te raadplegen.

Compensatie 2020-2021

Als abonnee kreeg je afgelopen seizoen een compensatie van 5% van je abonnementswaarde per gemiste wedstrijd. Dit saldo kan buiten het aankopen van eten en drinken op wedstrijddagen ook in de fysieke fanshop aan Den Dreef gebruikt worden. Zo kun je meteen een shirt of sjaal aankopen met je cashless kaart. Ook bieden we de mogelijkheid om met het saldo je nieuwe abonnement voor seizoen 2021-2022 aan te schaffen. Je kan dit saldo voorlopig niet online gebruiken. Wil je je saldo inzetten voor de aankoop van je abonnement? Kom dan langs in 'De Jee'. Klik hier voor de openingsuren en verdere info.

Voordelen

- Bonnenboekje ‘Steun de Horeca’ met 33 deelnemende cafés
- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven
- Toegang tot alle wedstrijden OH Leuven Women en U23
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Levering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je abonnement te verkrijgen wanneer je dit online koopt. Zo kan je kiezen om het op te halen in ‘De Jee’, kan je het gratis laten opsturen met de post of kan je het laten versturen met een aangetekende zending (mits betaling van 7 euro). 

Stadionplan-algemeen

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.