Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
BrabOHLink.jpg

BrabOHLink

Schreeuw OHL naar de overwinning en geniet van een unieke ervaring bij BrabOHLink

Wil je als club of vereniging uw leden een unieke ervaring cadeau doen in het King Power at Den Dreef Stadion? Neem dan nu contact op met de OHL Jeugdopleiding om deel te nemen aan BrabOHLink. Met BrabOHLink wil OHL de banden met de regioclubs in Brabant versterken. We hopen zo verdere stappen te zetten om samen van voetbal te genieten en de jeugd nog enthousiaster te maken voor voetbal. Daarom hebben we binnen BrabOHLink drie verschillende pakketten ontwikkeld:

Spelerswacht

Als Spelerswacht ga je voor de aanvang van een officiële wedstrijd van het eerste elftal van OHL mee het veld op. De Spelerswacht vormt voor de wedstrijd, in een uniek ontworpen T-shirt, een erehaag waardoor de spelers van het eerste elftal het veld oplopen. Deze T-shirt mogen ze ook bijhouden na de wedstrijd. De spelerswacht bestaat uit 20 spelers tussen de 5 en 12 jaar.

Na het vormen van de Spelerswacht kunnen zij in de tribunes de wedstrijd bijwonen. Naast deze 20 kids verwelkomen we graag ook ouders, trainers,… om deze ervaring bij te wonen en te beleven vanuit de tribunes aan kortingstarief.

Spelerswacht.jpg

Vlaggenwacht

Als Vlaggenwacht ga je voor de aanvang van een officiële wedstrijd van het eerste elftal van OHL mee het veld op. De geselecteerde leden vormen een lange rij, in een uniek ontworpen T-shirt, vlak voor de hoofdtribune en zwaaien met vlaggen op het veld tot de wedstrijd start. Deze T-shirt mogen ze ook bijhouden na de wedstrijd. De vlaggenwacht bestaat uit 40 spelers tussen de 5 en 12 jaar.

Nadien kunnen zij in de tribunes de wedstrijd bijwonen. Naast deze 40 kids verwelkomen we graag ook ouders, trainers,… om deze ervaring bij te wonen en te beleven vanuit de tribunes aan kortingstarief.

Vlaggenwacht.jpg

Scherpschutter

Bij het concept Scherpschutter ontvangen we jullie in een op maat ontworpen zaal, waar je een speler van het eerste elftal zal ontmoeten. Gedurende deze unieke avond maak je ook kans op een nieuw gesigneerd shirt van OHL. Je kan dit winnen door je beste skills te tonen tijdens het precisie en snelheidsspel. Kroon je tot de beste scherpschutter en win het shirt!

Nadien kunnen de kids in de tribunes de wedstrijd gratis bijwonen. Naast alle jeugdspelers verwelkomen we graag ook ouders, trainers,… om deze ervaring bij te wonen en te beleven vanop de eerste rij aan kortingstarief.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu een mail naar jeugd@ohl.be!

Kostprijs tickets

- Tickets jeugdspelers: gratis
- Vanaf 18 jaar: 15 euro