De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Regional Academy

Regional Academy

De OHL Regional Academy is een samenwerking tussen OH Leuven en een 20-tal regionale ploegen rond Leuven. Met deze samenwerking wil OH Leuven vooral inzetten op inhoud en het delen van kennis. OH Leuven wil de clubs ondersteunen op het niveau van de verantwoordelijken van de opleiding, coaches en spelers. Heel concreet gaat het dan bijvoorbeeld over het organiseren van seminaries met bekende sprekers op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast biedt OH Leuven drie praktische workshops aan met demo-sessie, specifiek rond bepaalde jeugdthema’s.

OH Leuven zal ook op beleidsniveau ondersteunen en TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding) organiseren, waarin bijvoorbeeld het opstellen van een opleidingsplan wordt aangeboden. Ook het OHL-DNA, de specifieke manier van trainen en spelen wordt gedeeld met de clubs.

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens een wedstrijd bijwonen van het eerste elftal in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion.

De clubs die elk een charter ondertekenden met OH Leuven zijn: KOSC Wijgmaal, Koninklijke Stormvogels Haasrode, HO Veltem, KHO Bierbeek, KFC Herent, SC Out-Hoegaarden, VK Linden, KVC Haacht, Tielt-Winge 3000, VC Bertem Leefdaal, KVC Kessel-Lo 2000, KV Tervuren-Duisburg, KAC Betekom, OHR Huldenberg, KFC Werchter, KVK Tienen, SC Aarschot, RWL Sport, KFC Diest & Lyra Lierse.

Kort samengevat biedt OH Leuven:

- Twee interne seminars
- Drie workshops met demo sessies
- Delen voetbalinhoud
          - OHL DNA
          - YOUR OHL
- TVJO meeting
          - Hoe ontwikkelen we een opleidingsplan?
- Transparantie
- Bijwonen wedstrijd eerste elftal in de familietribune

Video Regional Academy