Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
dug-out

Partnerships

Met de hulp van King Power Group hebben we ons de afgelopen jaren volledig hervormd, vernieuwd en voorbereid zodat we klaar zijn voor de toekomst. Met ons ambitieus en allesomvattend ‘Club Of The Future’-project willen we de voetbalclub op een innovatieve manier runnen in elke geleding. Dit gaat onder andere over fanbeleving, sportieve aanpak, bestuur, communitywerking... Als businessklant staat u op de eerste rij om actief aan deze transitie deel te nemen.

Bedrijven die hun naam verbinden aan OH Leuven, bieden we een gepersonaliseerde benadering aan. Wij bouwen graag aan een langetermijnrelatie op door perfect in te spelen op de specifieke noden van onze partners. We denken graag met hen mee om hun doelstellingen te koppelen aan die van de club en zo een win-win voor beide partijen te creëren. Waarden als respect, integriteit en transparantie vormen daarbij de drie belangrijke bouwstenen.

Op OH Leuven zit u op de eerste om uw naamsbekendheid op te bouwen en uw eigen verhaal aan al onze fans en uw potentiële klanten te vertellen. Alsook brengen we een breed netwerk van ondernemers en bedrijven samen tijdens de diners in de seatsruimte en bij de exclusieve evenementen van onze netwerkclubs. Daarnaast genieten onze partners een pak visibiliteitsmogelijkheden in ons stadion.

Maar we gaan verder dan de traditionele sportsponsoring. Innovatieve activaties, aanspreken van welomlijnde doelgroepen via onze ruime databank, specifieke acties langs onze social mediakanalen...

Wij helpen bedrijven bij hun marktpositionering en het uitbouwen van een breed, sterk netwerk van ondernemers en bedrijven

Geïnteresseerd in wat Oud-Heverlee Leuven voor u, uw merk of uw bedrijf kan betekenen? Stuur dan even een mail naar commercieel@ohl.be en wij nemen graag persoonlijk contact met u op.