Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Stadion 3

Visibiliteit

Dagelijks trachten we van OHL een sterk merk te maken met een grote focus op innovatie en duurzaamheid. OH Leuven is vandaag veel meer dan alleen een eerste elftal. Naast een ambitieuze eersteklasser, kan je er één van de grootste en vooruitstrevendste jeugdacademies terugvinden net als een toonaangevende damesploeg in de Scooore Super League en een zeer ambitieus E-sportsteam in de ePro League. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een positieve impact op de lokale gemeenschap met onze uitstekende communitywerking.

Op wedstrijddagen zijn uiteraard alle ogen gericht op de wedstrijd, die wordt beleefd door de supporters in het stadion en live wordt bekeken door de fans thuis. Hierdoor zijn onze wedstrijden het ideale manier om u, uw bedrijf of uw merk ik de kijker te plaatsen.

Vandaag bieden we tal van mogelijkheden aan in en rond het stadion: LED-Scorebord, LED Boarding, activaties, wedstrijdpartnership, 3D-Matten, Vaste Boarding, Digitale reclame, …

Geïnteresseerd in wat OH Leuven voor u of uw bedrijf kan betekenen? Stuur dan even een mail naar commercieel@ohl.be en wij nemen graag persoonlijk contact met u op.