Hospitality info

Kom heerlijk tafelen tijdens een thuiswedstrijd en geniet op die manier zowel van een aangename voetbalmatch als van een lekkere maaltijd. We bieden verschillende formules aan:

Casual Dining

Schuif aan tafel voor een overheerlijk en verfijnd driegangendiner, verzorgd door onze huiscateraar J&M. Onze seizoensgebonden gerechten worden zorgvuldig uitgekozen en gepresenteerd om uw gasten een hoogstaande culinaire ervaring te bezorgen. Klasse en elegantie staan hierbij centraal. Deze formule wordt u aangeboden voorafgaand aan de wedstrijd van OH Leuven.

Chef’s Table

Ga samen met je gasten volledig all-in en geniet in stijl van een unieke gastronomische ervaring. In de gloednieuwe open keuken zwaait er een topchef de plak. De chef tovert een gastronomisch vijfgangendiner op uw bord. De heerlijke wijnen maken de beleving helemaal compleet. Deze formule wordt u aangeboden voorafgaand aan de wedstrijd van OH Leuven. De Chef’s Table wordt u aangeboden voorafgaand aan volgende 5 wedstrijden: Club Brugge, RSC Anderlecht, KRC Genk, Standard De Liège & KV Mechelen.

Reserveer uw tafel

Wilt u graag komen dineren op een van onze thuiswedstrijden? Reserveer dan hier online uw tafel.

Contacteer ons

Wilt u hulp bij het reserveren van een diner? Contacteer ons via commercieel@ohl.be of via 0497 67 89 93.

Reserveer uw tafel
Koop je abonnement