Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
OHL Hospitality

Network At OHL

De vroegere Business Club en Brabant Club steken in een nieuw kleedje en heten voortaan Network@OHL. Het doel van dit vernieuwde concept blijf bedrijfsmensen samenbrengen via het voetbal.

Netwerken in een voetbalcontext? Oud-Heverlee Leuven heeft een platform waar u kan netwerken rond de voetbalwedstrijden in een exclusieve ruimte. U krijgt 2 abonnementen, 1 parkeerkaart en 3 events met catering inbegrepen bovenop al de interessante contacten met ondernemers en bedrijven. Lidgeld per seizoen bedraagt 1499 euro excl BTW.

OHL Hospitality

Leden van Network@OHL hebben recht op twee seizoensabonnementen in tribune 1 (vak 103 en 106) en een parkingkaart. Voor en na de wedstrijd kunnen ze terecht in de nieuwe Stella Artois Lounge. Tijdens het seizoen mogen de leden deelnemen aan een startevenement en twee andere evenementen met gastsprekers. De leden van Network@OHL zetten we regelmatig in de kijker via een nieuwsbrief, fotoboek, app, …

Was je al lid van de vroegere Business Club of Brabant Club? Dan kun je inschrijven voor 1.399 euro, exclusief btw. Uiteraard mag je altijd nieuwe leden introduceren. Ze kunnen instappen aan 1.499 euro, exclusief btw.

Wenst u lid te worden of meer informatie, contacteer ons dan op commercieel@ohl.be