De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Galadiner

Galadiner

Het OHL galadiner dat normaal vrijdag 20 maart plaatsvond, wordt verschoven naar een nieuwe datum, afhankelijk van de kalender. Inschrijvingen blijven geldig.

- Binnenkort vindt tweede editie van het OHL Galadiner plaats in het King Power at Den Dreef Stadion.
- Gasten schuiven samen met de spelers van de eerste ploeg aan voor een driegangenmenu en kunnen bieden op exclusieve voetbalshirts.
- De opbrengst gaat naar Honk vzw en naar de andere sociale projecten die de club ondersteunt.
- Plaatsen zijn beperkt, dus vooraf inschrijven is de boodschap.
- De vorige editie van het OHL Galadiner leverde ruim 20.000 euro op.
- Inschrijvingen blijven geldig voor de nieuwe datum.

Galadiner 4

OH Leuven neemt zijn maatschappelijke rol ernstig. Deze sociaal geëngageerde club ondersteunt daarom een heel aantal sociale projecten. De tweede editie van het OHL Galadiner richt zich tot de sociale projecten van de club en tot HONK vzw. Dit is een woon- en zorgproject voor jongeren met een beperking.

HONK vzw wil jongeren een veilige en geborgen plek bieden om samen te wonen en te leven. Deze vereniging droomt van een eigen huis, zodat ze die jongeren een echte thuis kunnen bieden. In 2021 start de bouw van deze woning. Het huis zal aan twaalf jongeren de kans bieden om er zelfstandig te wonen, met de nodige ondersteuning. HONK vzw zal de opbrengst van het OHL Galadiner besteden aan een degelijke keuken in dat nieuwe huis.

Galadiner 3

Wat?
Je schuift, samen met de spelers en de technische staf van de eerste ploeg, aan tafel voor een driegangendiner. Tussen de gerechten door, kun je bieden op exclusieve voetbalmemorabilia. Op de vorige editie van het OHL Galadiner leverde het gehandtekende truitje van Kevin De Bruyne 1.600 euro op, dat van Youri Tielemans zelfs 1.800 euro. Je kan ook nu al bieden om met een van onze spelers aan tafel te zitten.

Video

Bied op een van onze spelers

Wil jij op het Galadiner een tafel delen met een van onze spelers? Bied dan nu!

Wanneer?
We zijn volop op zoek naar een nieuwe datum voor het galadiner. Binnenkort meer info hierover.

Hoe schrijf je in?
Het programma en het inschrijvingsformulier vind je hier

Galadiner 5

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je met je bedrijf toch een gift doen en zo bijdragen aan de werking van HONK vzw en de verschillende sociale projecten van OH Leuven? Dan ontvangen we je gift graag op rekeningnummer BE40 7343 7705 4163, met de vermelding ‘Gift HONK vzw + de naam van je bedrijf.’

De eerste editie van het OHL Galadiner leverde meer dan 20.000 euro op. Laat ons dat bedrag minstens evenaren! De jongeren en de ouders van HONK danken je nu al.

Vragen?
Voor al je vragen kun je terecht op: community@OHL.be.