Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Younited

Visie, missie en waarden

Visie

OHL Community wil een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap door de kracht van voetbal en de werking van OH Leuven te gebruiken als hefboom bij het aanpakken van lokale maatschappelijke uitdagingen.

 

Missie

We zijn een open voetbalclub. Iedereen is welkom en moet de kans krijgen om op zijn manier deel uit te maken van de structurele werking van OH Leuven.

We kunnen dit niet alleen. Alle acties die we ondernemen, gebeuren steeds in samenwerking met de juiste lokale actoren. We willen een trouwe partner worden bij het aanpakken van lokale maatschappelijke uitdagingen in Leuven, Oud-Heverlee en omstreken.

We motiveren, inspireren en creëren. Door de kracht van voetbal te gebruiken, motiveren we. Door zelf het voorbeeld te geven, inspireren we. Door kansen te geven aan mensen om zich te ontwikkelen, creëren we.

We weten wat er leeft buiten de muren van het stadion. Op basis van cijfers en de ondersteuning van experten bepalen we onze prioriteiten en acties. De data die we verzamelen, gebruiken we om onze werking te evalueren en bij te sturen.

We denken op lange termijn. Wat we vandaag ondernemen, zal de toekomst van de club, de stad en zijn inwoners bepalen.

 

Waarden

Dynamisch
We zijn continu in beweging. De lokale context en actoren bepalen de richting. Moeilijkheden waarmee we geconfronteerd worden, zien we als uitdagingen.

Zorgzaam
We engageren ons om iedereen binnen onze gemeenschap met de nodige zorg te behandelen. Personeel, spelers, supporters en vrijwilligers moeten zich thuis voelen bij OH Leuven. 

Zelfverzekerd
De competitieve omgeving waarin we actief zijn, mag niet domineren. Onze acties tonen waar we in geloven en waar we voor staan. We trachten elk individu te versterken, met een focus op zelfregulering.

Verbindend
Gemeenschappelijke doelen verbinden OHL en de lokale gemeenschap. We gaan telkens op zoek naar win-winsituaties die de club en de gemeenschap verbinden en versterken.

Duurzaam
OHL Community maakt deel uit van de identiteit van OH Leuven. De effecten op lange termijn, bepalen onze werking. We streven naar een structurele integratie van onze projecten, binnen de werking van de club.