FAQ

Hier vind je het antwoord op de meestgestelde vragen.

Filter by

Aanvragen Regional Clubs/Academy

Gelieve voor alle aanvragen voor Regional Academy/Regional Clubs dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket(s).

Aanvragen bondstickets

Gelieve voor alle aanvragen voor bondstickets via dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket indien uw aanvraag goedgekeurd werd. Wij kunnen geen parking voorzien voor mensen met een bondskaart.

Hoeveel tickets kan ik aankopen?

U kan 15 tickets aankopen op ons ticketingsysteem. Vanaf 15 personen vragen wij om een mail te sturen naar ticketing@ohl.be en een formulier in te vullen met alle namen. De tickets worden dan betaald via factuur en later naar u verstuurd. Bij deze aanvragen vragen wij om ten minste een week voor aanvang van de wedstrijd een mail te sturen.

Kan ik mijn ticket doorgeven aan iemand anders?

Ja. Als u het ticket doorgeeft aan een ander persoon dient dit ticket op naam te staan van de persoon die binnenkomt met het ticket. In onderstaande instructievideo ziet u hoe u uw ticket kan doorgeven aan iemand anders.

Indien er een prijsverschil is zoals een ticket aan kindertarief dat aan een volwassene wordt doorgegeven, dient u het prijsverschil hiervan te verrekenen via ons ticketingsysteem. Omgekeerd gebeuren er geen terugbetalingen.

Kan ik op voorhand tickets reserveren?

U kan geen tickets op voorhand reserveren. Enkel voor groepen groter dan 50 personen kan dit aangevraagd worden. Gelieve dan een mail te sturen naar ticketing@ohl.be.

Vanaf wanneer kan ik een ticket aankopen?

Minstens één week voor aanvang van de wedstrijd komt de verkoop online. Houd zeker onze sociale media en ons ticketingplatform in de gaten om de meest recente ontwikkelingen hierover te volgen.

Wat is een Uitpas en kan ik hiermee aan een voordelig tarief tickets aankopen?

De UiTPAS is een voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis voor mensen in armoede. Zij hebben hiermee recht op het kansentarief voor onze tickets. Bent u in het bezit van een UiTPAS? Dan kan u aan een voordelig tarief tickets en abonnementen aankopen. Uw eigen unieke UiTPAS nummer is namelijk gegenereerd als een voucher. U kan deze dus inwisselen via onze website.

In onderstaande instructievideo vindt u een stappenplan over hoe u een voucher (= uw UiTPAS nummer) kan inwisselen op ons ticketingplatform.

Kom ik in aanmerking voor een mindervalidetarief?

Mindervaliden kunnen aan een verlaagd tarief in onze mindervalidetribune naast het veld plaatsnemen, samen met hun begeleider. Gelieve naar de helpdesk aan het King Power at Den Dreef stadion te komen en uw mindervalidekaart mee te nemen. Ons secretariaat is open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u. Op maandag zijn we gesloten, tenzij het op dinsdag wedstrijd is.

De openingsuren kunnen wijzigen in functie van de wedstrijden. Gelieve voor de recentste updates onze website te raadplegen. 

Ik heb een voucher gekregen bij een winactie,quiz… Hoe kan ik deze inwisselen?

Proficiat! U heeft een voucher verkregen en kan hierdoor genieten van een korting op een ticket voor een thuiswedstrijd van OH Leuven. In onderstaande instructievideo vindt u een stappenplan over hoe u deze voucher kan inwisselen op ons ticketingplatform.

Hoe kan ik een factuur aanvragen via het ticketingplatform?

Bij het afrekenen van uw tickets kan u aanduiden om een factuur aan te vragen. U dient al uw bedrijfsgegevens in te vullen. Binnen een week zou u de factuur in uw mailbox moeten krijgen. Nog steeds geen factuur gekregen? Gelieve dan een mail te sturen naar facturatie@ohl.be.

Kan ik een aangekocht ticket van plaats wijzigen?

Ja. U kan zelf een aangekocht ticket van plaats wijzigen op ons ticketingplatform. Gelieve hiervoor de stappen te ondernemen die in volgende instructievideo geïllustreerd worden. Indien u uw plaats wijzigt naar een ander vak, kan het zijn dat u een prijsverschil moet betalen. Indien u uw plaats wijzigt naar een vak met een goedkoper tarief, kunnen wij geen terugbetaling voorzien.

*Instructievideo hoe kan ik een aangekocht ticket van plaats wijzigen?*

Kan ik een terugbetaling krijgen van mijn tickets?

Wij werken niet met terugbetalingen van tickets. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij bekijken of een compensatie mogelijk is. Gelieve hiervoor contact op te nemen met ticketing@ohl.be.

Koop je abonnement