Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
King Power at Den Dreef

Naar het stadion

Het King Power At Den Dreef stadion ligt aan de stadsrand van Leuven. De beste manier om er te geraken, is met de fiets of met het openbaar vervoer.

Fiets

Wil je files vermijden en voor de ingang parkeren? Kom dan zeker met de fiets. Je fiets parkeren kan in de gratis fietsenstalling aan de ingang langs de Kardinaal Mercierlaan. De fietsenparking bevindt zich tussen de ingang en de ticketingcontainer.

PLAN PARKING

Openbaar vervoer

Het stadion is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Trein

Er liggen 2 stations in de directe omgeving van het stadion. Station Heverlee ligt op wandelafstand terwijl het station van Leuven te voet, met de fiets of de bus te bereiken is. Plan hier je treinreis.

Bus

Er liggen verschillende bushaltes op wandelafstand van het stadion. De dichtstbijzijnde haltes en de bijhorende buslijnen zijn Naamsepoort/Ring (lijnen 558, 337, 284, 2), Naamsepoort/Naamsesteenweg (lijnen 1, 2, 337 en 616) en Redingenhof/Capucijnenvoer (lijnen 7, 8 en 9). Plan je reis online op de website van De Lijn.

Auto

Kom je met de auto, dan is de Philipssite de ideale parking. Volg de signalisatie op de R23 naar de Philipssite. Het stadion is op slechts 10min wandelen van deze parking.

Plan omgeving

Parking voor personen met een handicap

Bezoekers met een handicap kunnen terecht op de parking op de Kardinaal Mercierlaan. Kom je met de wagen, dan kan je deze parkeren op een van de dichtbijgelegen parkings. Meer info en tickets voor mindervaliden te verkrijgen via ticketing@ohl.be.