Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Sky Box

Skybox Offer

De skyboxformule zorgt ervoor dat u in private en luxueuze omstandigheden kunt genieten van de befaamde hospitality mogelijkheden van OHL.

Het King Power At Den Dreef stadion beschikt over een aantal moderne skyboxen zodat u in exclusieve en luxueuze omstandigheden kunt genieten van de befaamde hospitality mogelijkheden van OHL. Deze skyboxen zijn beschikbaar op wedstrijdbasis of voor een heel seizoen.

Naast het overheerlijke diner, zorgen we er met de persoonlijke bediening voor dat u niets tekort komt en dat u uw genodigden in alle rust en standing kunt ontvangen. U beschikt over een privéfrigo en apart bedienbaar TV-toestel om ervoor te zorgen dat u zich ook thuis voelt in uw persoonlijke privéruimte.

Als skyboxeigenaar heeft u ook de mogelijkheid deze persoonlijke toets nog duidelijker te maken. We zorgen namelijk voor een standaardinrichting met al het nodig voor de exclusieve VIP-beleving, maar u mag deze ruimte ook perfect inrichten naar eigen smaak en eigen gekozen branding. Uiteraard kunt u de wedstrijden bijwonen vanuit uw eigen skybox, maar ook uit de luxeseats die aansluitend aan deze ruimte én kort tegen het speelveld geplaatst zijn. Tijdens de wintermaanden moet u zich ook geen zorgen maken over de koude, dankzij de verwarmingselementen boven deze buitenseats.

Kortom, u kunt de genodigden een onvergetelijke avond in luxe aanbieden die voor hen onvergetelijk zal zijn.

- Skybox-abonnementen voor de reguliere competitie, inclusief Play-offs
- Diners in de skybox voor reguliere competitie, exclusief Play-offs
- Parkingkaart
- Skybox ingericht voor onmiddellijk gebruik 
- Mogelijkheid voor eigen inrichting en branding
- Mogelijkheid tot gebruik op niet-wedstrijddagen
- U kan onze skyboxen per wedstrijd of voor een heel seizoen reserveren.

Meer informatie of reservatie: commercieel@ohl.be