Sky Box

Skybox Offer

In 2016 werd het stadion van OHL uitgebreid naar zijn huidige capaciteit en werden ook de meest exclusieve ruimtes gebouwd. De skyboxformule zorgt ervoor dat u in private en luxueuze omstandigheden kunt genieten van de befaamde hospitality mogelijkheden van OHL.

Naast het overheerlijke diner, zorgen we er met de privébediening voor dat u niets tekort komt en dat u uw genodigden in alle rust kunt ontvangen.

Als enige VIP heeft u in ons stadion een privéfrigo en apart bedienbaar TV-toestel om ervoor te zorgen dat u zich ook thuis voelt in uw persoonlijke privéruimte.

Als skyboxeigenaar heeft u ook de mogelijkheid deze persoonlijke toets nog duidelijker te maken. We zorgen namelijk voor een standaardinrichting met al het nodig voor de exclusieve VIP-beleving, maar u mag deze ruimte ook perfect inrichten naar eigen smaak en eigen gekozen branding.

Uiteraard kunt u de wedstrijden bijwonen vanuit uw eigen skybox, maar ook uit de luxeseats die aansluitend aan deze ruimte én kort tegen het speelveld geplaatst zijn. Tijdens de wintermaanden moet u zich ook geen zorgen maken over de koude, dankzij de verwarmingselementen boven deze buitenseats.

Kortom, u kunt de genodigden een onvergetelijke avond in luxe aanbieden die voor hen onvergetelijk zal zijn.

- Skybox-abonnementen voor de reguliere competitie, inclusief Play-offs
- Diners in de skybox voor reguliere competitie, exclusief Play-offs
- Parkingkaart
- Skybox ingericht voor onmiddellijk gebruik
- Mogelijkheid voor eigen inrichting en branding
- Mogelijkheid tot gebruik op niet-wedstrijddagen
- Toegang tot andere businessruimtes na de wedstrijd
- Seizoensprijs op aanvraag, afhankelijk van het aantal personen

Telefoon: 016 22 85 08
E-mail: hospitality@ohl.be of seats@ohl.be