A-Team

2-1-zege in oefenwedstrijd tegen Brentford FC

OH Leuven speelde woensdagvoormiddag om 11 u. een vriendschappelijke wedstrijd tegen de B-ploeg van Brentford FC. Vanuit Londen zakten de Britten af voor een oefenmatch tegen onze mannen in het King Power at Den Dreef Stadion.

In de eerste helft was het vooral de thuisploeg die de kansen creëerde. Kapitein Mathieu Maertens kon enkele kansen afdwingen en ook Mousa Tamari pakt uit met een schot op doel, maar het was Nathan Opoku die op het kwartier de 1-0 binnentrapte. Na een schot van Maertens werkte Opoku in de rebound de bal tegen de netten.

Negen nieuwe spelers startten aan de tweede helft. Alle jongens kregen zo speelminuten van Brys. De eerste doelkans van de tweede helft was voor invaller Franck Idumbo. Net voor het Leuvens kwartiertje plaatste middenvelder Ryan Trevitt de bal voorbij Ravet in het doel en bracht zo de score in evenwicht.

In het laatste kwartier domineerde OH Leuven. Ze kregen verschillende kansen om terug op voorsprong te komen. Thibault Vlietinck knalde op de paal en Richie Sagrado trof de lat en het zijnet. Vijf minuten voor affluiten kopte Joren Dom op vrije trap van Thibault Vlietinck tegen de lat, maar na een nieuwe voorzet van Dylan Ouédraogo, was het wel raak voor Dom. Hij legde zo de eindscore vast op 2-1. OH Leuven sluit het seizoen dus af met een overwinning.