fbpx
U23

Beloften verliezen in Anderlecht

De beloften van OH Leuven trokken maandagavond aan het kortste eind op bezoek bij Anderlecht. Onze jongens gingen met 2-0 onderuit.

Anderlecht zorgde voor de eerste dreiging. Ravet duwde een rechtstreekse hoekschop net onder de lat weg. Iets voorbij halfweg klom de thuisploeg op voorsprong. Na een vrije trap kregen we de bal achteraan niet goed weg. Bouchouari vond Arnstad en die knalde het openingsdoelpunt vanuit een schuine hoek binnen.

Nog voor de rust moest Ravet zich helemaal strekken om een afstandsschot van Lokesa uit zijn doel te houden. Aan de overkant kwamen onze jongens op het einde van de eerste helft dicht bij de gelijkmaker. Smet stuurde Vekemans het straatje in, maar zijn laag schot vormde geen problemen voor Verbruggen.

Na de pauze vond Lefrancq diezelfde Verbruggen op zijn weg. Anderlecht reageerde via Stassin, maar ook Ravet had een goede redding in huis. Iets voor het uur moest Ravet zich toch een tweede keer omdraaien. Stroeykens trapte de 2-0 via de lat tegen de touwen.

Raemaekers schreef bijna de aansluitingstreffer op zijn naam. Verbruggen kon zijn pegel maar net over tikken. Ook Anderlecht kwam nog dicht bij een doelpunt. Bouchouari trof de buitenkant van de paal. Verbruggen duwde een plaatsbal van Gbo in de slotfase weg, maar een doelpunt van onze jongens viel er niet meer.

Opstelling OH Leuven Beloften: Ravet, Shkurti (46’ Juste), Smet (70’ Acquah), Lefrancq (60’ Tahara), Allemeersch, Vekemans (85’ Krawczyk), Stanic, Gbo, Schingtienne, Raemaekers en Ouedraogo.

Doelpunten: 27’ Arnstad (1-0), 58’ Stroeykens (2-0).