Ticketing

Heb jij je ticket voor de galawedstrijd tegen Leicester City al?

OH Leuven ontvangt op zaterdag 16 juli om 14u Leicester City in het King Power at Den Dreef Stadion. Abonnees kunnen deze wedstrijd gratis bijwonen. Niet-abonnees betalen tussen de 10 euro en 20 euro voor een ticket.

De galawedstrijd tegen de ploeg van Jamie Vardy, Timothy Castagne, Kasper Schmeichel en andere wereldsterren is gratis voor onze abonnees. Zij kunnen hun gratis ticket claimen via deze link.

Let op, je moet een plaats kiezen in hetzelfde vak waar je je abonnement hebt. Dit is niet automatisch dezelfde plaats als op je abonnement. Alle info om het ticket te claimen kan je hier terugvinden.

Niet-abonnees betalen tussen de 10 euro en 20 euro voor een ticket. De prijs voor studenten bedraagt 10 euro. Supporters onder de 18 jaar betalen slechts 5 euro. Er zijn nog overal plaatsen beschikbaar, ook in De K!

Naast de galawedstrijd zijn er ook verschillende activiteiten voor jong en oud gepland in en rond het King Power at Den Dreef Stadion. Na de wedstrijd zijn de spelers van OH Leuven beschikbaar voor een selfie en een handtekening.

20 jaar OH Leuven