Women

OH Leuven Women speelt play-offs aan Den Dreef

OH Leuven Women verloor niet één keer in de reguliere competitie van de Lotto Super League en start de play-offs als leider. Met één punt voorsprong op eerste achtervolger RSCA Women.

Koop tickets

Klik hier

Koop tickets

Klik hier

Het beloven spannende play-offs te worden en je hoeft er geen minuut van te missen! Alle thuiswedstrijden van OH Leuven Women vinden plaats in het King Power at Den Dreef Stadion en onze abonnees mogen gratis binnen als ze een ticket claimen!

Een ticket claimen is mogelijk tot een dag voor de wedstrijd. Geen ticket geclaimed? Op de dag van de wedstrijd kan je voor 3,5 euro een ticket aankopen. Ook supporters met een abonnement voor OH Leuven Women en kinderen onder 12 jaar mogen het stadion gratis binnen. Niet-abonnees betalen 7 euro voor een ticket.

Voor de eerste twee thuiswedstrijden zijn er al tickets beschikbaar. De eerste thuiswedstrijd van de play-offs tegen KAA Gent Ladies vindt plaats op dinsdag 21 maart om 20u. Op zaterdag 1 april om 19u staat de topper tegen Club YLA op het programma! Abonnees kunnen hun gratis ticket bekomen door het volgen van enkele eenvoudige stappen op ons ticketingplatform. Bekijk de instructievideo of kom langs op het secretariaat.

20 jaar OH Leuven