Academy

Schrijf je in voor de OH Leuven voetbalstages

OH Leuven Banqup Academy organiseert in de herfst-, kerst- en paasvakantie voetbalstages voor alle jeugdspelers geboren tussen 2010 en 2018.

Inschrijven voor de herfststage

Klik hier

Inschrijven voor de herfststage

Klik hier

OH Leuven Banqup Academy organiseert in de herfst-, kerst- en paasvakantie voetbalstages voor alle jeugdspelers geboren tussen 2010 en 2018. Spelertjes van U6 zijn dus ook meer dan welkom. We bieden voetbalplezier aan onder leiding van onze kwalitatieve OH Leuven coaches. Schrijf je nu al in voor onze drie aankomende stages!

De OH Leuven herfststage vindt plaats op maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober en donderdag 2 november en vrijdag 3 november in het Jeugdvoetbalcentrum in Kessel-Lo (Domeinstraat 61). Deelnemers krijgen kwalitatieve en leuke trainingen onder begeleiding van OH Leuven Academy trainers.

De trainingen starten om 9u en eindigen om 16u. We voorzien opvang van 8u tot 17u. Tijdens de middag wordt er een heerlijke warme maaltijd voorzien. Versnaperingen tussen de trainingen door helpen de spelertjes hun batterijen op te laden.

Inschrijven voor de herfststage kan tot en met zondag 22 oktober. Het inschrijvingsgeld bedraagt 180 euro. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 100 spelers! De inschrijving is pas definitief wanneer we het correcte bedrag hebben ontvangen. Voor vragen kan je steeds terecht via jeugd@ohl.be.

De kerststage vindt plaats van woensdag 3 januari tot en met vrijdag 5 januari. De paasstage vindt plaats van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april. Schrijf je hieronder in voor onze stages. Meer info volgt later.

Koop je abonnement