fbpx
U23

U23: 1-0 winst tegen Hoogstraten VV

OH Leuven U23 heeft zijn eerste wedstrijd in Eerste Nationale gewonnen! Tegen Hoogstraten VV werd het 1-0, na een doelpunt van Milan Taildeman.

In de eerste helft nam Hoogstraten het initiatief. Onze jongens moesten wat wennen aan de tegenstander en de omstandigheden, maar na een tijdje herstelde OH Leuven U23 het evenwicht. Er vielen kansen te noteren aan beide kanten, maar scoren lukte niet.

In het begin van de tweede helft zagen we hetzelfde scenario. Hoogstraten startte sterk, maar opnieuw kwam OH Leuven U23 beter in de wedstrijd. Beide ploegen kregen mogelijkheden, maar het was OH Leuven dat kon scoren. Een schot van Kuharevych werd gelost door de doelman en de net ingevallen Taildeman schoot het winnende doelpunt tegen de netten.