Beloften op bezoek bij enige concurrent voor titel

OHL Beloften
De jongens van coach Joost Hendrickx geven maandagavond om 20u KV Mechelen partij. Op een handvol speeldagen voor het einde van de competitie is nu al duidelijk dat één van beide ploegen eind april de titel in de wacht zal slepen.

- De Beloften voetballen maandagavond op het veld van titelconcurrent KV Mechelen.
- De Leuvenaars kunnen, mits winst, een belangrijke stap zetten naar de titel.
- In de drie vorige partijen tegen KV Mechelen pakte OHL 7 op 9.


OHL stapt maandag de bus op richting Mechelen met een bonus van drie punten op de Kakkers. De derde in het klassement, Beerschot Wilrijk, volgt nu al op een zo goed als onoverbrugbare achterstand.

De twee titelpretendenten bekampten elkaar dit seizoen al drie keer. Thuis won OH Leuven telkens met 3-1. Op het veld van KV Mechelen deelden beide ploegen de punten na een 2-2.

Coach Hendrickx kan voor de topper van maandagavond niet rekenen op Kyere en Struys. Die twee jongens zijn nog steeds out met een blessure.

Kyere

Gilis en Vekemans, voor Nieuwjaar twee vaste namen bij de Leuvense Beloften, wonnen zaterdagavond met Eendracht Aalst de degradatiekraker op ASV Geel met 1-2. Daan tekende voor de gelijkmaker, op aangeven van Annys. Jo zorgde kort voor affluiten voor de winning-goal, na goed voorbereidend werk van Bounou.

Jo Gilis en Daan Vekemans

Joost Hendrickx kiest uit: Vlogaert, Gayé, Raemaekers, Geens, Jochmans, Laes, Beeckaert, Irakoze, Bambi, Allemeersch, De Cuyper, Hermans, Amenga, Maene, Bahaid, Lemti, Sula, Patris.