Punten pakken bij rode lantaarn

Beloften Union
Na de nederlaag op het veld van KV Mechelen, volgt er maandagavond opnieuw een verplaatsing voor de Leuvense Beloften. Ze trekken naar rode lantaarn Union. Dat bleef de voorbije weken verstoken van puntengewin.

- OH Leuven probeert maandag opnieuw aan te knopen met de overwinning.
- Dat moet gebeuren op het veld van rode lantaarn Union Saint-Gilloise.
- De Brusselaars puurden geen punten uit hun vijf laatste wedstrijden.
- Coach Hendrickx moet opnieuw puzzelen door blessures en schorsing.


Op basis van de statistieken lijkt de partij van vanavond tegen Union een eenvoudige opdracht. De Brusselaars dragen de rode lantaarn met amper 9 punten uit 22 wedstrijden. Ze slikten de voorbije vijf wedstrijden liefst 24 tegendoelpunten en pakten daarin geen punten.

Vorige week verloor Union met 2-0 op Roeselare. De speeldagen daarvoor gingen de Brusselaars met 0-6 en 1-6 onderuit tegen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk. Tegen Tubize en Westerlo werd er verloren met 5-1.

De voorbije drie ontmoetingen tussen OH Leuven en Union trokken de Leuvenaars telkens aan het langste eind. Thuis wonnen ze met 5-3 en 3-0, op Union met 1-2.

Beloften Union

Joost Hendrickx moet vanavond wel opnieuw puzzelen. Hij kan niet rekenen op Kyere, Beeckaert en Ravet. Die drie jongens zijn geblesseerd. Jochmans zit een schorsingsdag uit.

Coach Hendrickx kiest uit: Vlogaert, Gayé, Raemaekers, Patris, Laes, Lemti, Bahaid, Sula, Maene, De Cuyper, Bambi, Amenga, Struys, Tawin, Allemeersch, Hermans, Irakoze, Geens.