Galadiner levert ruim 20.000 euro op De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Galadiner levert ruim 20.000 euro op

Galadiner
De eerste editie van het OHL Galadiner is een groot succes. Er werd meer dan 20.000 euro opgehaald. De ziekenhuisschool van UZ Leuven krijgt 12.500 euro. Zowat 8.000 euro gaat naar de sociale projecten van OH Leuven.

- Het OHL Galadiner leverde een bedrag op van ruim 20.000 euro.
- Bijna 250 mensen schreven zich in voor het driegangendiner aan Den Dreef.
- Het gehandtekende shirt van Youri Tielemans bracht 1.800 euro op.
- Volgend jaar volgt er zeker een volgende editie van dit Galadiner.

In de seatsruimte van het King Power at Den Dreef Stadion vond vrijdagavond de eerste editie plaats van het OHL Galadiner. OH Leuven organiseerde dit event ten voordele van zijn sociale projecten en voor de ziekenhuisschool UZ Leuven. Met een bedrag van ruim 20.000 euro overtreft de opbrengst van het Galadiner de stoutste verwachtingen.

Bijna 250 mensen schoven aan op het Galadiner van OHL. Ook de spelers en technische staf tekenden present. Zij waren net op tijd terug van een intensieve oefenstage in het Spaanse Algorfa.

Spelers galadiner

Naast de speech van burgemeester Mohamed Ridouani, vormde de truitjesveiling het hoogtepunt van het Galadiner. Het gehandtekende truitje van Kevin De Bruyne ging van de hand voor 1.600 euro, dat van Youri Tielemans zelfs voor 1.800 euro.

Truitje Tielemans

The Vichai Srivaddhanaprabha Foundation heeft een gift gedaan van 6.100 euro. Een symbolisch bedrag omdat Khun Vichai op 4 april 61 jaar zou worden. De cheque van meer dan 20.000 euro wordt opgedeeld in twee bedragen: 12.500 euro voor de ziekenhuisschool UZ Leuven, 8.000 euro voor de sociale projecten van OHL.

Oud-Heverlee Leuven dankt alle aanwezigen op het Galadiner en belooft een vervolg van deze erg geslaagde eerste editie.

Bekijk meer foto's van het OHL Galadiner.