Lastige verplaatsing

Drin Sula Beloften Beer
De Beloften trekken maandag naar Beerschot Wilrijk. Geen eenvoudige verplaatsing voor de Leuvenaars. In de heenronde verloren ze met 4-2 tegen de ploeg van coach Losada. Kyere zit opnieuw in de selectie van Hendrickx.

- Maandag om 20u15 nemen de Beloften het op tegen Beerschot Wilrijk.
- De Antwerpenaars staan op de derde plaats met 43 punten.
- Het wordt opnieuw puzzelen voor coach Hendrickx.
- Hij recupereert wel Kyere.

Maandagavond staat de moeilijke verplaatsing naar Beerschot Wilrijk op het programma voor de Leuvense Beloften. De Antwerpenaars doen bovenin mee. Vorig weekend hielden ze leider KV Mechelen op een gelijkspel.

Laes Beloften Beer

Beerschot Wilrijk is geen makkelijke tegenstander voor de Leuvenaars. In de heenronde gingen ze daar met 4-2 de boot in. Thuis speelden ze 0-0 gelijk en wonnen ze niet zonder moeite met 3-2 tegen de Antwerpenaars.

Geen Struys, Raemaekers, Secund, Bahaïd en Gayé in de Leuvense selectie. Wel goed nieuws is er van Kyere. De kwieke aanvaller komt terug uit blessure. Hij liep in de thuispartij tegen KV Mechelen een hersenschudding op.

Coach Hendrickx kiest uit: Amenga, Volgaert, Daeseleire, Petris, Laes, Jochmans, Geens, Lemti, Irakoze, Sula, Maene, De Cuyper, Bambi, Allemeersch, Ulvan, Hermans, Beeckaert, Kyere.