Voetbalplezier en vriendschap op de OHL Paasstage

OHL Paasstage
De voorbije week vond de jaarlijkse Paasstage van de jeugdopleiding van OHL opnieuw plaats. Op het Sportkot ontvingen we zo’n 100 enthousiaste voetballers tussen 6 en 13 jaar voor een waar voetbalfestijn.

- Een honderdtal voetballers tussen 6 en 13 jaar leefden zich de afgelopen dagen uit op de OHL Paasstage.
- Champions League, Penalty Cup, eten in de perszaal, handtekeningensessie, … het stond allemaal op het programma.


De voetballers werkten elke voormiddag aan hun voetbaltechnische vaardigheden. Dat gebeurde onder leiding van jeugdtrainers van OH Leuven. De jongeren mochten die vaardigheden meteen tonen in de namiddag in de Champions League. In dit meerdaagse tornooi streden onder andere Barcelona, Real Madrid, Manchester City, … om een plekje in de finale. Vrijdag zakten heel wat ouders af naar het Sportkot om die finale te volgen.

Paasstage OHL

Niet alleen in de Champions League konden de jonge voetballers een prijs bemachtigen tijdens de stage. Ook de Penalty Cup zorgde vier dagen lang voor veel spanning en strijd. Elke speler trapte dagelijks drie penalty’s om op het einde van de stage de absolute penaltykoning bekend te kunnen maken.

Uiteraard was er naast al dat harde werk ook plaats voor wat ontspanning op de stage. Elke middag kregen de spelers een heerlijk warm middagmaal aangeboden in de perszaal van het King Power at Den Dreef Stadion. Daar mochten de spelers dromen van een mooie voetbalcarrière. De handtekeningensessie van de voltallige eerste ploeg op dinsdagmiddag vormde het hoogtepunt van de stage. De spelers van de A-kern namen uitgebreid de tijd om een praatje te slaan met de jonge voetballers.

OHL1039-002

Kortom het was een fantastische week vol voetbal, vriendschap en vreugde.

Hopelijk tot volgend jaar!