Hopen op nieuwe bekerstunt

Bambi
De Beloften reizen maandagavond af naar Neerpede. Daar bekeren ze om 19u30 tegen RSC Anderlecht. De winnaar mag in de halve finale op bezoek bij KAS Eupen.

- De Leuvenaars willen, na winst tegen Antwerp FC in de vorige ronde, opnieuw stunten in de beker van België.
- Ze nemen het maandag om 19u30 op tegen de beste beloftenploeg van het land.
- In de eventuele halve finale wacht een verplaatsing naar Eupen.

In de vorige ronde van de beker van België voor Beloften verraste Oud-Heverlee Leuven vriend en vijand. Het klopte Antwerp FC aan de Korbeekdamstraat en stootte zo door naar de kwartfinale.

In die kwartfinale wacht RSC Anderlecht. De Brusselaars sloten de reguliere competitie af op de eerste plaats. Onnodig dus om te stellen dat de jongens van coach Hendrickx een lastige karwei wacht maandagavond.

Lemti

De Beloften van Anderlecht verloren de voorbije weken in de nacompetitie tegen Racing Genk en Club Brugge. Misschien zit het momentum dus wel goed voor de Leuvenaars. Ze missen maandag wel Bahaid, Struys, Second, Ravet en Sula. Een aantal jongens sukkelen met kleinere kwaaltjes en kwamen vorige week amper aan trainen toe.

Coach Hendrickx kiest uit: Amenga, Vlogaert, Allemeersch, Valadas, Bambi, Lemti, Maene, Laes, Jochmans, Irakoze, Ulvan, Gayé, Patris, Geens, Raemaekers, Kyere, De Cuyper en Beeckaert.