Gratis drankje voor fans op Tubize

Stadion Tubize
Vrijdagavond probeert OH Leuven het behoud te verzekeren tegen AFC Tubize. Wie onze jongens wil aanmoedigen in het Stade Leburton, kan een ticket kopen aan het secretariaat van OHL of aan de loketten in Tubize.

- Vrijdag om 20u30 neemt OH Leuven het op tegen AFC Tubize.
- OHL heeft genoeg aan een gelijkspel om het behoud in de Proximus League af te dwingen.
- Supporters kunnen hun ticket kopen aan het secretariaat van OHL of aan de loketten in het Stade Leburton.
- Fans die de verplaatsing maken, krijgen van de club een gratis drankje.


Eén puntje. Dat heeft Oud-Heverlee nog nodig om het behoud te verzekeren in de Proximus League. Spelers, technische en sportieve staf rekenen ook vrijdag op de steun van de fans om operatie redding tot een goed einde te brengen.

De Leuvense fans kunnen vanaf dinsdag 14u hun ticket kopen op het secretariaat van Oud-Heverlee Leuven. Het Leuvens secretariaat is ook open op woensdag en vrijdag (14u tot 17u) en op donderdag (14u tot 19u).

Fans op AFC Tubize

Voor aanvang van de partij kunnen supporters ook tickets bemachtigen aan de loketten van het Stade Leburton. Tickets kosten 15 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Zij moeten ter plaatse hun ticket afhalen en hun identiteitskaart tonen.

Mindervaliden krijgen eveneens gratis toegang. Ook zij moeten hun ticket afhalen in Tubize. Ze sturen best vooraf een mail naar: billetterie@afctubize.be

Fans kunnen de verplaatsing maken met een bus van één van de supportersclubs. Zowel Den Dreef, Pigeon d’Or, Louvaniste, Eendracht Leuven als LCDB/Leuven Lads leggen bussen in.

De club biedt de fans die de verplaatsing maken naar Tubize een gratis drankje aan. Stewards zullen aan de ingang van het stadion drankbonnetjes uitdelen.