OHL Vrouwenploegen spelen in het King Power at Den Dreef Stadion

Vrouwen-5.jpg
Beide vrouwenploegen van Oud-Heverlee Leuven spelen op zaterdag 27 april thuis in het King Power at Den Dreef Stadion. De A-ploeg neemt het op tegen KSK Heist en later op de dag speelt Jong OHL tegen Couvin-Mariembourg.

- Zaterdag 27 april spelen de twee vrouwenploegen van OH Leuven in het King Power at Den Dreef Stadion.
- Om 15u00 speelt de A-ploeg van de OHL Vrouwen tegen KSK Heist in Play-off 2.
- De aftrap van de match tussen de youngsters van de OHL Vrouwen en Couvin-Mariembourg wordt gegeven om 19u30.

Zaterdag 27 april wordt een hoogdag voor de vrouwenploegen van Oud-Heverlee Leuven. Die dag krijgen supporters niet één, maar twee wedstrijden voorgeschoteld in het King Power at Den Dreef Stadion. Fans die deze wedstrijden en de afterparty willen bijwonen, kunnen dit voor slechts 10 euro! Kaarten zijn te koop via de speelsters van de OHL Vrouwen, aan het secretariaat van OH Leuven of tussen 13u30 en 20u op de wedstrijddag aan het onthaal in Tribune 1.

In de namiddag is er de wedstrijd in Play-off 2 van het Belgische vrouwenvoetbal. OH Leuven en KSK Heist geven elkaar om 15u partij aan Den Dreef.

Vrouwen-6.jpg

Na de wedstrijd kunnen fans aanschuiven aan een pastabuffet in de seatsruimte van Tribune 1. Het diner, bestaande uit soep, pastabuffet en desserten, kost 20 euro per persoon (je hebt wel een toegangsticket nodig) en inschrijven kan via volgende link: Inschrijving diner OHL Vrouwen.
Fans kunnen inschrijven tot donderdag 25/4 om 12u.

OHL vrouwen.jpg

Na dit uitgebreid buffet is het tijd om de beste ploeg uit Tweede Nationale B aan het werk te zien. Jong OHL scoorde al 120 keer dit seizoen en kreeg nog maar 11 doelpunten tegen in 22 wedstrijden. Met een beetje geluk spelen deze talentvolle youngsters kampioen in hun wedstrijd tegen Couvin-Mariembourg. De aftrap van deze wedstrijd wordt gegeven om 19u30. Na de wedstrijd volgt er een huldiging van de kampioenenploeg.

U23-Vrouwen-5.jpg

Als afsluiter van de avond is er de OHL Vrouwen fuif in de seatsruimte. Iedereen is welkom om zijn/haar dansbenen lost te gooien en er een mooie zaterdagnacht van te maken! Fans die een ticket hebben voor de wedstrijden krijgen een gratis drankje op de fuif.

Tickets voor deze namiddag en avond kosten 10 euro en zijn te verkrijgen via de speelsters en het OHL-secretariaat.

#SamenSterker