Laatste thuiswedstrijd

Beloften
De Beloften nemen het maandagavond in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen KSV Roeselare. In de drie vorige ontmoetingen met de West-Vlamingen trokken de Leuvenaars evenveel keer aan het langste eind.

- Maandagavond om 20u spelen de Beloften voor de laatste keer thuis.
- Ze doen dat tegen KSV Roeselare, dat op de zesde plaats staat in het klassement.
- De Leuvenaars verloren dit seizoen nog niet eigen stadion.


KSV Roeselare zakt maandagavond af naar de Korbeekdamstraat. De West-Vlamingen staan in het klassement op de zesde plaats met 24 punten uit 25 wedstrijden. In hun laatste partij verloren ze met forfaitcijfers op het veld van KV Mechelen.

Brent Laes

De drie vorige keren dat beide ploegen de degens kruisten, pakte Oud-Heverlee Leuven telkens de drie punten. Maar de Leuvenaars moesten in elk van die drie wedstrijden wel tot het uiterste gaan. Thuis wonnen ze met 3-2. Op verplaatsing werd het 1-2 en 0-2.

Coach Hendrickx kan maandag niet rekenen op Ravet, Bahaid, Second en Struys. Die jongens sukkelen nog met blessures. Gayé is geschorst.

Hendrickx kiest uit: Amenga, Raemaekers, Geens, Patris, Beeckaert, Irakoze, Jochmans, Laes, Ulvan, Maene, Allemeersch, De Cuyper, Kyere, Hermans, Vlogaert, Sula, Bambi en Lemti.