Beloften kampioen! De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Beloften kampioen!

Beloften
De Beloften van KV Mechelen raakten maandagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen KVC Westerlo. Dat betekent dat de Leuvense Beloften vanavond mogen vieren. Ze verlengen immers hun titel.

KV Mechelen bleef in eigen huis steken op een brilscore tegen KVC Westerlo. De Leuvense Beloften, die volgende week maandag nog spelen op het veld van AFC Tubize, mogen vanavond dus al een serieus feestje bouwen. Proficiat aan Joost Hendrickx en zijn jongens voor hun derde titel op rij en de vierde in vijf jaar.

De Leuvense Beloften legden dit seizoen een heel erg sterk parcours af. Thuis verloren ze in de competitie geen enkele wedstrijd. Bovendien stootten ze ook nog eens door tot de halve finale van de beker van België. In de cup schakelden ze topploegen als Antwerp FC en RSC Anderlecht uit. Afgelopen vrijdag legden ze in de halve finale de duimen tegen KAS Eupen in een wedstrijd waarin ze het geluk niet aan hun kant hadden.

Volgende week maandag sluiten de kampioenen het seizoen af op het veld van AFC Tubize. Supporters op post om de kampioenen te huldigen.