Beloften zetten scheve situatie recht De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Beloften zetten scheve situatie recht

Beloften feesten
De Leuvense Beloften wonnen hun laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van AFC Tubize. Op het kwartier kwamen de bezoekers op achterstand, toen Kindambi van ver in de winkelhaak mikte. In de slotseconden van de eerste helft tekende Laes voor de gelijkmaker. In de tweede periode scoorden de Beloften nog vier keer.

In de openingsminuten van de partij probeerde Sula doelman Van Rilllaert te verrassen met een venijnig lobje. De Waals-Brabantse doelman raakte tijdig terug in zijn kooi om de lobbal te pakken. Op het kwartier pakte Kindambi uit met een pegel van ver. De bal verdween in de winkelhaak.

Brent Laes

Meteen daarop probeerde Sula het in de draai. Het schot van Drin zeilde een metertje naast doel. Halfweg de eerste periode kwam Bambi twee schoenmaten te kort om een voorzet van Laes van op links in doel te verlengen. Aan de overkant moest Ravet gepast in de voeten duiken van Delhaye.

Op het halfuur mikte Beeckaert net te hoog op een voorzet van Laes. Een paar minuten later probeerde de linksback het zelf, Van Rillaert pakte vrij makkelijk. Kort voor de rust moest Ravet de bal van onder de deklat halen op een vrijschop van de Waals-Brabanders. Op slag van rusten zorgde Laes voor de gelijkmaker.

Drin Sula

In het begin van de tweede periode raakte Kindambi de bal ongelukkig met de arm in de zestien, op een trap van Lemti. De scheidsrechter twijfelde niet en legde de bal op de stip. Sula zette de elfmeter rustig om. Kort nadien kopte Geens de 1-3 tegen de netten op een Leuvense hoekschop.

Robbe Geens

Op het uur haalde Lemti uit, doelman Van Rillaert pakte in twee tijden. Een goed kwartier voor affluiten, trapte Lemti iets te onbesuisd over doel. In het slot van de partij zag Laes nog een schot in hoekschop afwijken. Kort daarop lag de 1-4 toch in het netje, toen Bambi een elfmeter voorbij de Waals-Brabantse doelman knalde. Lemti zette de 1-5 eindcijfers op het bord.

Feestje Beloften

OHL: Ravet, Raemaekers, Geens, Jochmans (70’ Patris), Laes, Irakoze, Lemti, Bahaid (46’ De Cuyper), Bambi, Beeckaert (77’ Allemeersch), Sula (82’ Struys).