OHL valt in de prijzen op Gala Profvoetballer

Winnaars Pro League Gala
Op het Gala van de Profvoetballer mocht OH Leuven de Proximus League - Pro League Plus Club Award in ontvangst nemen. Die prijs bekroont de uitstekende community werking van de club.

- OHL krijgt de prijs in de categorie Proximus League - Pro League Plus Club.
- De Greenkeepers van OH Leuven zijn genomineerd voor Beste Greenkeeper.
- Henry nestelt zich in top 10 van de Proximus League Speler van het Jaar.

Maandagavond vond het traditionele Gala van de Profvoetballer plaats. Dat gala wordt georganiseerd door de Pro League, de belangenvereniging van de 24 profclubs in ons land.

Oud-Heverlee Leuven mocht maandag de Proximus League - Pro League Plus Club Award in ontvangst nemen. Die prijs bewijst dat de club veel belang hecht aan haar maatschappelijke rol. OHL toont zich al jaren erg actief in de community werking. Denk maar aan het OHL Old Stars wandelvoetbalteam, het OHL Homeless Team, het OHL World Team, de bezoeken aan ziekenhuisschool UZ Leuven en rusthuis Remy, het galadiner, …

Video

Bezoek Ziekenhuisschool

Een delegatie van de A-kern bracht een bezoek aan de ziekenhuisschool van het UZ Leuven.

In de categorie Beste Greenkeeper greep OHL net naast de prijzen. De Pro League vindt het veld van Antwerp FC er net iets beter bijliggen dan de nochtans perfecte grasmat van het King Power at Den Dreef Stadion.

GV Roeselare

Thomas Henry haalde als enige OHL-speler de top 10 in de Proximus League Speler van het Jaar. De Fransman bezette de 7de plaats, Thieu Maertens viel net buiten die top 10.

Henry Westerlo