OH Leuven zoekt assistant groundsman De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OH Leuven zoekt assistant groundsman

King Power at Den Dreef Stadium
OH Leuven zoekt binnen het departement Operations & Infrastructure een assistant groundsman voor zowel het OHL-stadion in Leuven als voor de oefenvelden in Oud-Heverlee.

Positie: assistant groundsman
Departement: Operations & Infrastructure
Rapporteert aan: head groundsman

Als assistant groundsman sta je, samen met je collega’s, in voor het onderhoud van de voetbalvelden en de perken op de twee sites. Je rapporteert aan de head groundsman die verantwoordelijk is voor een team van vijf personen.

Je het een basisopleiding tuinaanleg en -onderhoud genoten. Een kwalificatie in sportgrasonderhoud of een aantal jaren ervaring in de sportgrasindustrie is een pluspunt. Een rijbewijs B en een besproeiing certificaat zijn extra pluspunten.

Je beschikt over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en je kunt je goed aanpassen aan het werken binnen het bestaand team. Door je degelijke en rustige werkmethode en je vakkennis stimuleer je anderen. De ideale kandidaat kan kritische situaties tijdig onderkennen en hier adequaat op inspelen.

Je stelt hoge eisen aan kwaliteit en streeft naar verbetering van product en prestaties. Werken in een flexibel uurrooster en weekendwerk mogen geen probleem vormen, net als het werken tegen scherpe deadlines. Steeds ter beschikking staan tijdens wedstrijden is een must.

Het loon zal bepaald worden op basis van je ervaring en je extra bekwaamheden (certificaten).

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 24 mei 2019 naar elise.vangysel@ohl.be.