adidas nieuwe kledingsponsor Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

adidas nieuwe kledingsponsor Oud-Heverlee Leuven

King Power at Den Dreef Stadium
Oud-Heverlee Leuven is trots om adidas voor te stellen als nieuwe kledijsponsor voor de komende drie seizoenen, te beginnen met seizoen 2019-2020.

- OH Leuven tekent een driejarig contract met kledijsponsor adidas.
- Alle geledingen van de club zullen vanaf volgend seizoen in uitrustingen van adidas aantreden.
- Dit partnerschap wordt mede mogelijk gemaakt dankzij voetbalshop.be.

Vanaf volgend seizoen worden alle geledingen van voetbalclub OH Leuven gekleed door adidas. Zowel de A-ploeg, de OHL Vrouwen als de OHL Jeugdopleiding zullen allemaal in het nieuw gestoken worden door het grote sportmerk.

De keuze voor adidas komt er na een competitieve bevraging van de markt. Hieruit kwam adidas, in samenwerking met voetbalshop.be, als beste naar voren.

adidas

Peter Willems, CEO Oud-Heverlee Leuven: “Oud-Heverlee Leuven is verheugd en fier om met een topmerk als adidas in zee te kunnen gaan. We zijn blij dat een dergelijk topmerk in onze toekomstplannen gelooft en we kijken er naar uit om die plannen samen met adidas uit te voeren. We willen daarnaast ook zeker Vermarc Sport bedanken voor de jarenlange uitstekende samenwerking met onze club.”

Andrew Baker, Senior Director Sales adidas Benelux: “Wij hebben Oud-Heverlee Leuven in korte tijd leren kennen als een ambitieuze club, met betrokken mensen, indrukwekkende plannen en goede faciliteiten, in een inspirerende stad. Wij geloven in de plannen van de club en zijn er trots op dat we ons steentje bij kunnen dragen, samen met onze retailpartner Voetbalshop.be.”

Roland Heerkens, oprichter en partner van de Badge Groep, eigenaar van o.a. voetbalshop.be, is trots met de nieuwe samenwerking met Oud-Heverlee Leuven. “Het potentieel, de plannen en het professionalisme van OH Leuven passen perfect bij onze Voetbalshop activiteiten. We zijn nu al de grootste specialist in de Benelux met 15 miljoen bezoeken en 5.000 voetbalgerelateerde producten, maar willen net als OHL blijven groeien.”

Voetbalshop.be heeft naast de nieuwe samenwerking met OHL ook al partnerships lopen met de KBVB, KRC Genk, KAS Eupen en een snel groeiend aantal amateurclubs in Belgie.

De nieuwe collectie wedstrijduitrustingen en trainingskledij wordt binnenkort voorgesteld en zal beschikbaar zijn in de webshop van OHL, de OHL fanshop en op voetbalshop.be.