Wat moet je weten over de abonnementen voor 2019-2020?

Feest supporters
Vanaf dinsdag 14 mei kunnen abonnees hun abo vernieuwen voor het seizoen 2019-2020. Nieuwe abonnees kunnen hun zitje kiezen vanaf 25 juni.

- Abonnees kunnen vanaf 14 mei hun abonnement vernieuwen in het King Power at Den Dreef Stadion of online.
- Tussen 11 juni en 22 juni is er de kans voor abonnees om van zitje te wisselen.
- Nieuwe abonnees kunnen vanaf 25 juni het Whites Army vervoegen en hun abo aanschaffen.
- Abonnementskaarten zullen vanaf komend seizoen ook dienstdoen als betaalkaart in het King Power at Den Dreef Stadion.

Dinsdag 14 mei om 14u start de verkoop van abonnementen voor het seizoen 2019-2020. Supporters die het afgelopen seizoen een abonnement hadden, krijgen meer dan 3 weken de tijd om hun abo te vernieuwen voordat hun zitje wordt vrijgegeven.

De abonnementskaart zal komend seizoen niet alleen dienstdoen als toegangsticket voor de wedstrijden, je zal er ook mee kunnen betalen in het King Power at Den Dreef Stadion.

Fans met een businessabonnement krijgen later meer informatie hoe zij hun abonnement en bijhorende businesspakket kunnen vernieuwen.

De grootste vernieuwing is er voor families. Zij kunnen vanaf komend seizoen terecht in de nieuwe familietribune achter doel in Tribune 2. Daar kunnen kinderen met hun ouders, grootouders, nonkels, tantes, neefjes en nichtjes samen genieten van de sfeer in het King Power at Den Dreef Stadion. Wanneer een volwassene een abonnement koopt aan 150 euro, dan krijgt hij/zij hierbij gratis twee kinderabonnementen (-18 jaar). Kopen twee fans (familie van elkaar) samen een abonnement met vier kinderen, dan betalen ze slechts 250 euro. Zo kom je voor slechts 250 euro een heel jaar lang met twee volwassenen en vier kinderen supporteren!

Hieronder de prijzen voor de abonnementen in de verschillende vakken.

Abonnementsprijzen 2019-2020

Online vernieuwen: makkelijk en veilig!
De makkelijkste manier om je abo te vernieuwen is online. Via ons online ticketingplatform vernieuw je in minder dan 2 minuten je abonnement voor het komende seizoen.

Abonnees krijgen hun nieuwe abonnement gratis opgestuurd met de post. Ze kijken dus best hun adres na in hun accountgegevens.

Vernieuwen aan Den Dreef (in kantine De Jee)
Supporters die graag langskomen aan het secretariaat (Kantine De Jee) in Tribune 3, kunnen dit tijdens de aangepaste openingsuren. Zij moeten wel de nodige documenten meebrengen:
- identiteitskaart
- de identiteitskaart (of een kopie) en de adres- en emailgegevens van de andere personen waarvan je het abo wilt verlengen (bij aankoop meerdere abo’s)
- Kids-ID bij aankoop familieabonnement en/of jeugdabonnement
- oude abonnement (als je dit nog hebt)
- studentenkaart bij aankoop van een studentenabonnement (enkel te koop aan het secretariaat)

Aan het secretariaat krijgen abonnees nog niet meteen hun nieuwe abo mee. Dit wordt later gratis opgestuurd met de post.

De voorrangsperiode voor onze abonnees duurt langer dan 3 weken. Fans hoeven niet noodzakelijk langs te komen op de eerste dag, hun zitje is gedurende de hele voorrangsperiode gereserveerd!

Aangepaste openingsuren secretariaat tijdens aboverkoop

  Openingsuren
Maandag Gesloten
Dinsdag 14u - 17u
Woensdag 10u - 12u en 14u - 17u
Donderdag 14u - 19u
Vrijdag 10u - 12u en 14u - 17u
Zaterdag (25/05, 22/06 en 20/07) 10u - 14u (andere zaterdagen gesloten)
Zondag Gesloten