Wat moet je weten over de abonnementen voor 2019-2020? De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Wat moet je weten over de abonnementen voor 2019-2020?

Feest supporters
Koop nu je abonnement voor het seizoen 2019-2020!

- Maak deel uit van de Whites Army en schaf je abonnement aan.
- Supporters kunnen hiervoor terecht in het King Power At Den Dreef stadion of online.
- Je hebt nog tot en met 23 augustus om je gepersonaliseerde sjaal te claimen bij aankoop.

De abonnementskaart zal dit seizoen niet alleen dienstdoen als toegangsticket voor de wedstrijden, je zal er ook mee kunnen betalen in het King Power at Den Dreef Stadion.

Familie-abonnement

Vanaf dit seizoen kunnen families terecht in de nieuwe familietribune achter doel in Tribune 2. Daar kunnen kinderen met hun ouders, grootouders, nonkels, tantes, neefjes en nichtjes samen genieten van de sfeer in het King Power at Den Dreef Stadion.
Wanneer een volwassene een abonnement koopt aan 150 euro, dan krijgt hij hierbij twee gratis kinderabonnementen (-18 jaar). Kopen twee fans (familie van elkaar) samen een abonnement met vier kinderen, dan betalen ze slechts 250 euro. Zo kom je voor slechts 250 euro een heel jaar lang met twee volwassenen en vier kinderen supporteren!

Studentenabonnement

Dit seizoen komen studenten voordelig naar het King Power at Den Dreef Stadion. Vanaf 65 euro krijg je als student een seizoen topvoetbal en sfeer. Je hebt een geldige studentenkaart nodig om van deze actie gebruik te kunnen maken.

Hieronder de prijzen voor de abonnementen in de verschillende vakken.

Ticketprijzen

Gepersonaliseerde sjaal

Als abonnee krijg je een gepersonaliseerde sjaal om bij de OHL-familie te horen. Je hebt tot 23 augustus '19 om je abonnement aan te schaffen en zo recht te hebben op die sjaal. Hierna kun je geen gepersonaliseerde sjaal meer krijgen.

Online aankopen: makkelijk en veilig

De makkelijkste manier om je abo te vernieuwen, is online. Via ons online ticketingplatform koop je in minder dan 2 minuten je abonnement voor dit seizoen

Nog vragen? Contacteer ons!

Openingsuren ticketing:

Maandag:         gesloten
Dinsdag:          14u-17u
Woensdag:       14u-17u
Donderdag:      14u-19u
Vrijdag:            14u-17u

Je kunt ons ook bereiken via info@ohl.be of 016 22 85 08.