Geniet als abonnee van heel wat voordelen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Geniet als abonnee van heel wat voordelen

Fans
Abonnees krijgen heel wat voordelen tegenover supporters die losse tickets kopen. Zo zijn ze zeker van hun zitje en betalen ze minder dan ticketkopers.

- De abonnementenverkoop start dinsdag 14 mei.
- Abonnees hebben heel wat voordelen tegenover ticketkopers.
- Supporters krijgen een gratis sjaal bij aankoop/vernieuwing van een abonnement.
- Abonnees die verlengen voor 22 juni, ontvangen 15 euro op hun cashless payment kaart.

Abonnees zijn heel wat voordeliger af dan supporters die losse tickets kopen. Daarnaast geven we elke particuliere abonnee van seizoen 2019-2020 gratis Stella’s dankzij de Stella Artois Actie (in samenwerking met AB InBev) en een gratis gepersonaliseerde sjaal.

OHL verwent zijn abonnees ook nog eens met heel wat acties tijdens het seizoen zoals een ‘bring a friend actie’. Zo kunnen abonnees bij een geselecteerde wedstrijd een vriend/vriendin meebrengen naar een thuiswedstrijd van OHL.

Fans Beerschot

Abonnees die hun abo vernieuwd hebben voor seizoen 2019-2020 en een nieuwe abonnee aanbrengen (personen die geen abo hadden in seizoen 18-19), krijgen 15% van de waarde van hun abonnement in waarde gestort op hun cashless payment kaart (je nieuw abonnement zal zowel je toegangsticket zijn als je betaalkaart in het King Power at Den Dreef Stadion).

Wees snel en geniet de vroegboekactie! Als je verlengt voor zaterdag 22 juni, krijg je 15 euro op je cashless payment kaart.

Tot slot krijgen leden van de erkende supportersclubs na aankoop van een nieuw abonnement 10 euro teruggestort op de cashless payment kaart.

Alle info over de abonnementenverkoop lees je hier.