Vercauteren en Euvrard tekenen bij De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Vercauteren en Euvrard tekenen bij

Euvrard en Vercauteren
Het trainersduo Euvrard/Vercauteren blijft aan boord bij OH Leuven en dit op dezelfde basis, dus met Vincent als hoofdcoach en Frank als sportief adviseur. Ze verbinden hun lot voor drie seizoenen aan de club die ze vorig seizoen hebben behoed voor de degradatie.

- Zowel Vince Euvrard als Frank Vercauteren tekenen een contract voor drie seizoenen bij OHL.
- Op 17 juni blazen Vince en Frank voor het eerst verzamelen aan de Korbeekdamstraat om het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Het duo Euvrard en Vercauteren nam over op 8 februari met een duidelijk doel: zo snel mogelijk het behoud verzekeren met OH Leuven. Sinds hun komst slikte OHL minder doelpunten en scoorde het ook makkelijker. De cijfers ogen knap op het einde van het seizoen: 20 op 30. OHL sloot een zwakke campagne toch nog af in schoonheid door Play-off 3 te winnen.

Vince Euvrard

Euvrard en Vercauteren werkten eerder al succesvol samen bij Cercle Brugge. Met de Vereniging beukten ze samen de poorten open naar de Jupiler League. Vince startte zijn trainerscarrière bij Sporting Hasselt en belandde via ASV Geel bij Cercle Brugge. Als speler vocht hij menig duel uit aan Den Dreef. Hij kwam ruim 300 keer in actie in het Belgische profvoetbal bij onder andere Cercle Brugge, Lommel SK en Sint-Truiden.

Vercauteren bouwde de voorbije decennia een indrukwekkende erelijst uit. Als speler won de ex-Rode Duivel de Gouden Schoen en verzamelde hij landstitels en Europese bekers met RSC Anderlecht. Ook als coach pakte Frank prijzen: drie Belgische landstitels met Anderlecht en Racing Genk. In Rusland vierde hij de promotie met Krylia Sovetov, voor hij samen met Vince promoveerde met Cercle Brugge.

Frank Vercauteren

CEO Peter Willems: “We zijn tevreden dat we de uitstekende samenwerking met Frank en Vincent kunnen voortzetten. We rekenen erop dat we met dit duo verder kunnen gaan op de ingeslagen weg om ons gezamenlijk doel te bewerkstelligen.”

Technisch Directeur Wim De Corte voegt hieraan toe dat de continuïteit en het kwaliteitsvolle werk van de afgelopen maanden een solide basis vormen. "We starten half juni de voorbereiding en zijn ambitieus naar komend seizoen.”