Thaise vrouwen bereiden WK voor in Leuven De officiƫle website van Oud-Heverlee Leuven

Thaise vrouwen bereiden WK voor in Leuven

Groepsfoto Thaise vrouwen
De nationale vrouwenploeg van Thailand bereidt zich in Leuven voor op het Wereldkampioenschap voetbal. Dat WK vindt van 7 juni tot 7 juli plaats in Frankrijk. De Thaise vrouwen spelen zaterdag aan Den Dreef een oefenwedstrijd tegen de Red Flames.

- Leuven vormt voor het Thaise vrouwenteam het decor van de voorbereiding op het Wereldkampioenschap voetbal.
- De Thaise vrouwen trainen aan de Korbeekdamstraat en op Den Dreef en spelen op 1 juni een oefenwedstrijd tegen de Red Flames.
- Van 7 juni tot 7 juli strijden 24 vrouwenteams in Frankrijk voor de wereldtitel. Thailand treft in groep F de Verenigde Staten, Zweden en Chili.

Thaise vrouwen

Van 26 mei tot 7 juni verblijft de nationale vrouwenploeg van Thailand in Leuven. Aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee en op Den Dreef bereiden zij zich voor op het Wereldkampioenschap voetbal dat van 7 juni tot 7 juli plaatsvindt in Frankrijk.

OH Leuven is best trots dat het de 25 speelsters en 19 stafleden van het nationale vrouwenteam mag ontvangen. De speelsters trainen dagelijks in Oud-Heverlee of aan Den Dreef. Zaterdag 1 juni oefenen de Thaise vrouwen om 15u30 in het King Power at Den Dreef Stadion tegen de Red Flames. Tickets kosten 5 euro en kun je hier verkrijgen.

Opwarming Thaise vrouwen

Op 7 juni reist de Thaise delegatie af naar Reims. Thailand zit op het WK in groep F en komt uit tegen Zweden, Chili en topteam USA. OH Leuven wenst de Thaise vrouwenploeg alvast heel veel succes op het Wereldkampioenschap voetbal in Frankrijk.