Nieuw contract voor Hubert De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Nieuw contract voor Hubert

David Hubert
David Hubert verlengt zijn contract bij OH Leuven. De middenvelder tekende bij tot juni 2020.

- David Hubert verlengt zijn contract bij OH Leuven tot 2020.
- De verdedigende middenvelder speelde al 47 wedstrijden voor OHL.
- In de nieuwe positie van centrale verdediger in een driemansdefensie speelde Hubert een belangrijke rol in Play-off 3.

David Hubert en OH Leuven bereikten een overeenkomst tot juni 2020. De verdedigende middenvelder die ervaring koppelt aan leiderschap en branie, kwam in de zomer van 2017 over van Moeskroen.

David Hubert

Technisch Directeur Wim De Corte: “We zijn blij dat we David aan boord kunnen houden. Hij speelde een belangrijke rol de voorbije seizoenen en ontpopte zich tot een echt verlengstuk van de coach op het veld.”

Hubert kwam in de zomer van 2017 de Leuvense rangen versterken en speelde in zijn eerste seizoen meteen 26 wedstrijden voor OHL. Leuven greep toen net naast een finaleticket voor promotie naar 1A.

David Hubert

Afgelopen seizoen was David Hubert goed voor 21 wedstrijden in Leuvense loondienst. Vooral tijdens Play-off 3 vervulde hij onder het duo Euvrard-Vercauteren een opvallende rol als centrale verdediger in een driemansdefensie.

Voor zijn tijd bij OHL verdedigde Hubert de kleuren van Racing Genk, AA Gent, het Israëlische Beer Shiva, Waasland-Beveren en Moeskroen. Bij de Limburgers kende de defensieve middenvelder zijn grootste successen. In 2009 en 2013 won hij er de Beker van België en in 2011 zelfs de landstitel. Dat seizoen fungeerde Hubert als kapitein.