"Gelukkig met waar we staan op dit moment"

Vincent Euvrard
Coach Vincent Euvrard is een tevreden man na de oefenwedstrijden tegen Kortrijk en Mechelen. “Blij dat we deze wedstrijden zonder kleerscheuren doorkomen.”

- Vincent Euvrard is tevreden met wat zijn spelers toonden in de twee wedstrijden.
- De groep verteerde het fysieke werk goed en staat waar ze moet staan volgens Euvrard.
- De jonge jongens toonden wat ze waard zijn, maar ze hebben nog een lange weg te gaan.
- Woensdag speelt OH Leuven op het veld van VK Linden tegen KAS Eupen.

Vincent Euvrard

Vrijdagavond speelde OH Leuven tegen KV Kortrijk en een dag later was er alweer een wedstrijd tegen KV Mechelen. Euvrard is tevreden met wat zijn spelers in de twee partijen getoond hebben: “Ik heb veel goeie zaken gezien, maar ook veel dingen die beter kunnen. Over het algemeen ben ik tevreden met onze prestaties.”

Veel spelers speelden voor het eerst een volledige wedstrijd in deze voorbereiding. “We gaven de meeste spelers voor het eerst 90 minuten speeltijd. Ik ben blij dat we deze zonder kleerscheuren door zijn geraakt en dat we dus geen blessures opliepen.”

“We zijn drie weken ver in het proces en hebben nog vier weken te gaan voor de competitiestart. De groep heeft het fysieke werk van de voorbije weken goed verteerd. Ik ben gelukkig met waar we staan op dit moment, al moeten we nog progressie maken”, aldus Euvrard.

OH Leuven vs. KV Mechelen

De Leuvense coach gaf tegen KV Mechelen heel wat jonge jongens een kans om zich te bewijzen. “De jonge gasten kregen minuten om te tonen wat ze in hun mars hebben en dat hebben ze goed gedaan. Na 70 minuten zag je dat er veel verval was bij de youngsters, maar dat is logisch na het fysieke labeur van de voorbije weken. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar zijn goed bezig.”

Woensdag speelt OH Leuven alweer zijn volgende wedstrijd tegen KAS Eupen op het veld van VK Linden. De aftrap wordt gegeven om 19u.