Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Oefencampagne Beloften start donderdag

Beloften
Maandagavond 19 augustus starten de Beloften aan de competitie. Dit seizoen komen ze uit tegen topploegen als RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik en Racing Genk. Het oefenprogramma van de U21 ligt zo goed als vast.

- Donderdag 18 juli staat de eerste oefenwedstrijd van de Leuvense Beloften op het programma.
- De U21 voetballen dan tegen KV Oostende.
- Maandag 12/08 begint de bekerfinalist van vorig seizoen aan zijn nieuwe bekercampagne.
- Een week later start de competitie. 

De Leuvense Beloften komen dit seizoen uit in de hoogste reeks en voetballen daar tegen zeven andere topteams. Die competitie start op maandag 19 augustus. De eerste voorbereidingswedstrijd vindt donderdag 18 juli al plaats, tegen KV Oostende.

Goal Beloften

Donderdag 25 juli spelen de Leuvense Beloften om 19u30 tegen Tempo Overijse. Twee dagen later voetballen ze om 19u30 tegen Betekom. Beide partijen zijn verplaatsingen.

Op 1 augustus nemen de Beloften het om 20u30 thuis op tegen Eendracht Aalst. Op dinsdag 6 augustus ontvangt het team van coach Gunter Vandebroeck Club Luik. Op 12 augustus kan het echte werk beginnen. Dan begint OH Leuven aan een nieuwe bekercampagne. Vorig seizoen schopten de Beloften het tot in de finale.

Beloften

Woensdag 14 augustus oefent OHL een laatste keer. Dat doet het thuis tegen Knokke. Maandag 19 augustus staat de eerste competitiewedstrijd op het programma.