Combiregeling voor bezoek van Mannekes De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Combiregeling voor bezoek van Mannekes

Sascha Kotysch
Er geldt combiregeling voor de clash tegen Beerschot op vrijdag 16 augustus om 20u30. Dat betekent dat supporters geen ticket kunnen kopen aan de loketten op de dag van de wedstrijd.

- OHL ontvangt vrijdag 16 augustus Beerschot in het King Power at Den Dreef Stadion.
- Verstrengde regels zijn van toepassing op deze wedstrijd waarin combiregeling geldt.
- Supporters kunnen ook op donderdag 15 augustus van 10u tot 12u en van 13u tot 19u tickets kopen op het secretariaat. 
- Ook de fanshop opent donderdag haar deuren van 14u tot 17u.

Supporters kunnen nu hun ticket kopen voor de clash tegen Beerschot op vrijdag 16 augustus. Omdat er combiregeling van kracht is, zal het niet mogelijk zijn om aan de loketten tickets te verkrijgen. Enkel geaccrediteerde pers en jeugdspelers kunnen hun ticket vrijdagavond afhalen aan het loket.

Doelpunt Duplus Beer

Rep je dus naar het secretariaat van OHL of koop je ticket online aan. Het secretariaat is open op dinsdag en woensdag van 14u tot 17u. Donderdag 15 augustus is een feestdag, maar zal het secretariaat toch open zijn van 10u tot 12u en van 13u tot 19u. Op de wedstrijddag kunnen fans tussen 9u en 13u terecht op het secretariaat.

Door de combiregeling kunnen fans online slechts 1 ticket kopen per account als ze gekend zijn in het ticketingsysteem voor 01/01/’18. Op het Leuvense secretariaat kunnen ook enkel fans die gekend zijn in de OHL-databank een ticket verkrijgen. Wie geregistreerd was op uiterlijk 01/01/’18 kan aan het secretariaat wel vier tickets kopen.

Fans kunnen zich uiteraard nog steeds een abonnement aanschaffen voor het seizoen 2019-2020. Alle info en voordelen van een abo vinden ze hier.

De OHL-fanshop is niet open op woensdag 14/08, maar opent wel de deuren op donderdag 15/08 van 14u tot 17u.