Aiyawatt Srivaddhanaprabha wordt voorzitter Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Aiyawatt Srivaddhanaprabha wordt voorzitter Oud-Heverlee Leuven

Khun Top
Aiyawatt Srivaddhanaprabha is vandaag aangesteld als voorzitter van Oud-Heverlee Leuven.

Khun Aiyawatt volgt de overleden Vichai Srivaddhanaprabha op, wiens visie voor Oud-Heverlee Leuven een centrale rol zal blijven spelen voor de toekomst van de club. 

De vroegere rol van Khun Aiyawatt als ondervoorzitter van OHL wordt overgenomen door zijn broer, Apichet Srivaddhanaprabha.

Aiyawatt Srivaddhanaprabha: “Het is een eer om de taak van voorzitter van Oud-Heverlee Leuven over te nemen. Vanaf het moment dat we op deze club aan kwamen, ondertussen iets meer dan twee jaar geleden, voelde het alsof de club en haar supporters dezelfde waarden deelden als wij. Dat gaf ons altijd het vertrouwen om de club te helpen in haar progressie. Dik twee jaar is slechts een korte tijdspanne. Toch hebben we al belangrijke verbeteringen doorgevoerd op verschillende niveaus binnen de club. Ik ben benieuwd om verder uit te zoeken wat we samen kunnen bereiken.” 

Khun Top

“Ik was in het King Power at Den Dreef Stadion tijdens de openingswedstrijd van de competitie en ik voelde de opwinding bij de fans, de spelers, de trainer, zijn staf en bij het management. We blijven samenwerken met de technische staf om het team zo sterk mogelijk te maken om zo onze doelen te bereiken.”

“Mijn vader heeft me de belangrijke taak nagelaten om zijn dromen te verwezenlijken. Het zijn dromen die we allemaal delen en ik kijk er naar uit om er samen aan te werken om ze te realiseren.”