Bekerdroom levendig houden in Tessenderlo De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Bekerdroom levendig houden in Tessenderlo

Beloften
De Leuvense Beloften trekken vanavond naar Tessenderlo om daar hun tweede wedstrijd te spelen in de poulefase van de beker van België. Winst is nodig indien de U21 een even straf bekerparcours wil rijden als vorig seizoen.

Coach Gunter Vandebroeck recupereert een aantal spelers vanavond voor de bekerpartij naar Tessenderlo. Doelman Coenen is klaar voor de strijd, net als Talay en Ulva. Ook Ngoy en Toure, vorige week afwezig door examens, zitten in de wedstrijdselectie.

“Ik ben blij dat ik opnieuw over een fitte wedstrijdkern kan beschikken voor de verplaatsing naar Tessenderlo”, zegt Vandebroeck. “Deze tweede wedstrijd in de bekercompetitie is er eentje die we absoluut moeten winnen als we in de race willen blijven om door te stoten naar de volgende ronde. Het zullen andere omstandigheden zijn dan we tot nu toe hebben gekend in onze eerste twee competitiewedstrijden. Maar we weten wat er ons te doen staat. We willen uiteraard het goede gevoel van de beginfase bevestigen met een bekerzege. De groep verdient dit na de goeie prestaties van de voorbije weken.”

Vandebroeck kiest uit: Amenga, Coenen, Geens, Mindombe, Jochmans, Bahaid, Struys, Taildeman, Talay, Ulvan, Juste, Acquah, Nsingi, Kyere, Toure, Valadas, Mauen, Ngoy.