Knappe prestatie tegen topclub De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Knappe prestatie tegen topclub

OHL Vrouwen
De OHL Vrouwen leverden een goeie wedstrijd af tegen Gent. Pas in het slot moesten ze de duimen leggen tegen een erg sterke tegenstander.

Na iets meer dan een kwartier voetballen, bracht Mertens de thuisploeg op voorsprong na een hoekschop. Net voor het halfuur trapte Onzia een vrijschop voorbij Van Den Bergh en hingen de bordjes opnieuw gelijk.

Een voorzet van Missipo viel halfweg de tweede helft ongelukkig in het Leuvense doel. Wiard had wat later de gelijkmaker aan de voet, na een steekpas van Gomboso, maar de aanvalster besloot op de Gentse doelvrouw. In de slotfase zette Dhont de 1-3 eindcijfers op het bord.

OHL Vrouwen: Van Den Bergh, Baldewijns, Hellinx (78’ Wils), Hannecart, Van Poppel, Michiels (89’ Broekaert), Eurlings, Mertens, Corbeels, Gomboso (85’ Bouker), Wiard.

Jong OHL bekert verder


De meisjes van coach Jimmy Coenraets haalden zwaar uit tegen Harelbeke en bekeren verder.

Jana Janssens opende de score na tien minuten en zou later in de partij nog twee keer raak treffen tegen de West-Vlamingen. Jill Janssens en Huysmans pikten twee doelpunten mee. Vanzeir trof liefst vier keer raak. Lameir en Rillaerts zetten ook hun naam op het scorebord.

Jong OHL: Claes, Maelfait, Swevers, Vanhentenrijk (46’ Neirynck), Meyers, Huysmans, Rillaerts (60’ Jill Janssens), Lameir (46’ Devillé), Vanzeir, Dejardin, Jana Janssens.