Iedereen zaterdag naar Dudenpark De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Iedereen zaterdag naar Dudenpark

Stadion Union
Union Saint-Gilloise en OH Leuven nemen het zaterdag om 17u tegen elkaar op in het Dudenpark. Spelers en technische staf hopen dat de Leuvense fans massaal afzakken naar het Joseph Mariënstadion.

- Dé affiche van de zesde speeldag in de Proximus League staat zaterdag om 17u geprogrammeerd.
- Dan nemen Union en OHL het tegen elkaar op in het roemrijke Joseph Mariënstadion.
- Zitplaatsen kosten 10 euro, jongeren (tot 16 jaar) mogen gratis binnen.
- Opgepast! Er geldt combiregeling zaterdag en dus moeten fans vooraf een ticket kopen en de verplaatsing maken met een bus van één van de supportersclubs.

Er is zaterdagmiddag plaats voor liefst 450 Leuvense fans in het Joseph Mariënstadion. Laat ons proberen om het uitvak volledig te vullen, zodat we de spelers maximaal kunnen steunen.

Tickets kosten 10 euro, kinderen tot 16 jaar hoeven niet te betalen. Bezoekende fans zitten op Union niet overdekt. Denk er dus aan om zaterdag eventueel een paraplu (zonder piek!) mee te nemen naar de hoofdstad.

Sfeer op Union

Zaterdag geldt er combiregeling. Dat betekent dat de loketten zaterdag gesloten blijven in het Dudenpark en dat Leuvense fans de verplaatsing moeten maken met een bus van één van de supportersclubs.

Het secretariaat aan Den Dreef is dinsdag gesloten, door de interland van de Beloften tegen Bosnië-Herzegovina. Supporters kunnen woensdag, donderdag en vrijdag van 14u tot 17u terecht op het secretariaat om tickets te kopen.

Er is deze week geen avondopening op donderdag omdat die avond om 20u de wedstrijd tussen Olympia Wijgmaal en Eendracht Aalst plaatsvindt op Den Dreef.