Animatie voor jong en iets ouder De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Animatie voor jong en iets ouder

Freestyler
Het feestje begint zondag al voor de thuiswedstrijd tegen Lommel SK. Alle Leuvense fans krijgen een gratis drankje, een dj pompt de sfeer op in Tribune 4 en de kleinsten kunnen zich onder andere uitleven op een reuzegroot springkasteel en pannenkoeken, wafels of een ijsje eten.

- Zondag om 16u ontvangen we Lommel SK in het King Power at Den Dreef Stadion.
- Voor aanvang van die partij staat er heel wat te gebeuren. Supporters komen dus best een uurtje vroeger dan gewoonlijk.
- Een dj zweept de Leuvense fans op. Die krijgen trouwens allemaal een gratis drankje voor de aftrap. 
- Lionel gaat wat graag op de foto met de allerkleinsten. Zij kunnen zich ook naar hartenlust uitleven op een groot springkasteel, zich laten schminken in de OHL-kleuren of een ijsje eten.

Lionel

De drie voorbije thuiswedstrijden van OH Leuven mondden telkens uit in een ouderwets feestje aan Den Dreef. Zondag doen we nog beter en starten we het feestje al voor aanvang van de partij tegen Lommel SK.

Het eerste drankje via de cashless betaalkaart is zondag gratis voor de Leuvense fans (tot 16u10). Ze mogen zich ook verwachten aan pompende beats van een dj. Die zal voor aanvang van de partij tegen Lommel de sfeer erin brengen in Tribune 4.

Fans met Ngawa

Lionel verwacht de jongste supporters van OHL. Hij gaat met plezier op de foto met het jonge grut. De kids mogen zich volledig laten gaan op een groot springkasteel en kunnen zich laten schminken in de kleuren van hun favoriete team.

Kinderen schminken

Achter de familietribune geeft een freestyler het beste van zichzelf en vindt er ook een workshop ballonplooien plaats. Wie voor de partij nog snel een pannenkoek, wafel of ijsje verorbert, kan ook terecht aan de familietribune. Tot zondag!