Jong OHL bekert verder De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Jong OHL bekert verder

Jong OHL
Gemengde gevoelens bij de twee vrouwenteams van OH Leuven. Jong OHL bekert verder na een 7-4 overwinning tegen Zwevezele. OHL Vrouwen blijft, na de 4-0 nederlaag op het veld van Standard, ook na vijf speeldagen op zoek naar eerste puntengewin in deze campagne.

Jong OHL heeft zich geplaatst voor de 1/8ste finales van de beker van België. Aan de rust leidden de Leuvense meisjes al met 3-0, na doelpunten van Huysmans, Vanzeir en Jana Janssens. Op dat moment stond middenveldster Lameir al 25 minuten tussen de palen, na het uitvallen van doelvrouw Claes.

Kort na de rust zorgden Jana en Jill Janssens ervoor dat de forfaitscore op het bord kwam. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 7-4. In de volgende ronde van de beker van België treft Jong OHL een team uit de Super League. Een goeie test voor de meisjes van coach Coenraets.

Jong OHL: Claes (20’ Lameir), Maelfait, Swevers, Van Doren, Rillaerts (59’ Dejardin), Devile, Huysmans, Vanzeir, Jill Janssens, Jana Janssens, Neirynck (52’ Asselberghs).

OHL Vrouwen nog steeds op zoek naar eerste punten
Minder goed vergaat het de OHL Vrouwen in de Super League. Zij verloren met 4-0 op het veld van Standard en zijn nog steeds op zoek naar hun eerste puntje in deze campagne. De Leuvense vrouwen hadden weinig in te brengen tegen het fysieke geweld van de Luikse speelsters in een wedstrijd die ontsierd werd door een pak foute ingrepen, die onbestraft bleven.

De eerste twee doelpunten slikten de bezoekers op een stilstaande fase. Bij het derde tegendoelpunt strafte de thuisploeg balverlies genadeloos af. De 4-0 eindstand kwam er na een schot in de korte hoek van doelvrouw Van Den Bergh.

OH Leuven: Van den Bergh, Baldewijns, Hellinx, Van Poppel, Michiels, Mertens, Corbeels, Bouker (Bivort), Wiard (Hannecart), Bongaerts (Gamboso), Eurlings.